fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda comptarà amb 33 comerços locals i una àmplia varietat d’actuacions musicals en la ‘Fira de Sant Miquel’

Onda comptarà amb 33 comerços locals i una àmplia varietat d’actuacions musicals en la ‘Fira de Sant Miquel’

Arranca el muntatge de la ‘III Fira Gastronòmica La Miqueleta’ i els estands.

Els comerços locals surten al carrer en la 18a edició de la ‘Fira de Sant Miquel’ del 26 al 29 de setembre, seran 33 estands situats en el ‘Raval de Sant Josep’, com a novetat torna l’estand de turisme després de 4 anys sense tenir presència en esta Fira. En el local del ‘Tourist Info’ s’informarà els assistents d’activitats d’oci i cultura. A més, s’ofereix una àmplia varietat d’actuacions musicals que engloben tots els estils i per a tots els públics.

L’oferta culinària està assegurada amb la ‘III Fira Gastronòmica la Miqueleta’ que s’inaugurarà el dijous 26 de setembre a les 19.30 h, i en la qual ja es podrà gaudir del primer concert del grup Els Simples. L’endemà, divendres 27 a les 19.00 h es donarà per inaugurada la ‘Fira de Sant Miquel’ amb els seus 33 llocs, i per descomptat la carpa de ‘La Miqueleta’.

La regidora de Promoció Econòmica, María Baila, subratlla: “és una Fira pensada perquè la gent viva 24 hores al carrer i aprofiten el cap de setmana sense sortir d’Onda”.

Una altra de les actuacions esperades serà a les 20.00 h del grup Ryma Melody en la Plaça de Sant Josep. I per a finalitzar el dia en El Pla actuarà el grup Desakato.

I com a esdeveniment estrella del dissabte es destaca la desfilada de moda solidària canina en la Plaça de Sant Josep a les 17.30 h. Balla ha explicat que “la novetat de desfilada canina complix el nostre compromís amb el sacrifici zero juntament amb la campanya no compres, adopta”.

També, hi ha opcions musicals per als més joves amb la festa remember a les 18.00 h del dj local Iván Vela en El Pla. I a les 22.30 en el Pla es podrà gaudir de l’actuació de ‘Crancs Rock Band’.

Quant a l’últim dia de Fira, el diumenge 29 de setembre contínua l’oferta musical amb una actuació infantil i contacontes en El Pla a les 13.00 h. i a la tarda, a les 19.00 h en el mateix lloc hi ha Jam Session a càrrec de l’Associació Onda i Música i l’Onda Big band. I finalment, l’actuació de Dayan Soul en la Plaça del Raval de Sant Josep. Una Fira repleta d’esdeveniments musicals, estand on comprar productes locals i una àmplia oferta gastronòmica. En una paraula: festa assegurada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.