Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda felicita el Nadal amb un emotiu curtmetratge que fomenta l’adopció d’animals de companyia

Onda felicita el Nadal amb un emotiu curtmetratge que fomenta l’adopció d’animals de companyia

L’Ajuntament prescindix del paper i opta pel vídeo per a conscienciar sobre el problema de l’abandó animal per Nadal.

‘Els millors amics no es compren’, este és el missatge que tanca la felicitació nadalenca de l’Ajuntament d’Onda per a este any, que ha optat per canviar la tradicional postal en paper per un emotiu curtmetratge que fomenta l’adopció d’animals de companyia i no la compra.

Esta original iniciativa s’emmarca en el compromís de l’equip de Govern pel sacrifici zero d’animals de companyia a Onda, i que acompanya a altres accions com la campanya de #OndaAdopta que ha posat en marxa durant esta setmana pels carrers i comerços de la localitat. Així, s’han instal·lat siluetes de gossos de cartó amb un codi QR que dirigix al ciutadà a una plataforma on es pugen les fotos i fitxes dels gossos que busquen una llar, amb la finalitat d’evitar ser sacrificats.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat que “amb este vídeo intentem traslladar un missatge positiu a la ciutadania amb relació a un tema que ens preocupa com és l’abandó d’animals de companyia i el foment de l’adopció en comptes de la compra. És un granet de sorra més que se suma al nostre compromís amb els amics de quatre potes”.

A més, la primera edil també ha posat l’accent que amb este format es prescindix de les postals en paper, estalviant costos i impacte mediambiental.

Leave a Reply

Your email address will not be published.