fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda fomenta les arts escèniques a través de l’Escola Municipal de Teatre

Onda fomenta les arts escèniques a través de l’Escola Municipal de Teatre

S’iniciaran les inscripcions de l’1 al 18 d’octubre en el Servei d’Atenció i Tramitació de l’Ajuntament d’Onda.

Onda fomenta les arts escèniques amb l’inici de la nova temporada de cursos de l’Escola Municipal de Teatre i de l’Escola Municipal de Teatre infantil d’Onda.

En la presentació de les classes de teatre han estat presents: María Prada de Conflent, tinent alcalde de l’Àrea de Cultura i Festes, i els dos directors de l’EMT, Coc Serrà i Eduard Costa, els qui han informat sobre els períodes de les inscripcions a les classes i els horaris d’estes.

La tinent alcalde de l’Àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha destacat el suport de l’actual equip de govern a l’Escola Municipal de teatre, i afig que “No solament són classes de teatre sinó que ajuden a desenvolupar habilitats com la comunicació i la sensibilitat”.

L’Escola de teatre ofereix 5 modalitats de cursos destinats a un públic específic, les classes de primària, per a alumnes de 10 i 12 se celebraran els dimarts de 17.30-19h en la Cassola, mentre que les classes de secundària per a alumnes de 13 i 16 anys, estaran dividides en dos grups dels quals un tindrà les classes els dimarts i un altre els dijous. En tots dos casos l’horari serà de 17.30h-19h en el Teatre Mònaco.

A més, Onda imparteix cursos de teatre per a adults, en concret tres que s’organitzen de la següent manera: les classes del grup de primer d’adults seran els dimarts de 19.30h-21.30h en el Teatre Mònaco.

Les classes del grup de segon d’adults seran els dimarts i dijous de 19.30h-21.30h en la Cassola i en el Teatre Mònaco. I les classes del grup de tercer d’adults seran els dimecres i dijous de 19.30h-21.30h en el Teatre Mònaco i en la Cassola. Totes les classes començaran el 5 de novembre.

Una altra de les novetats és la incorporació de dos nous professors a l’Escola com són Vicent Pastor i Adrián Novella que faran classes al costat de Coc i Eduard.

Les inscripcions per a tots els cursos es podran realitzar en el SAT de l’Ajuntament o a través de la Seu Electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament entre l’1 i el 18 d’octubre.

Una vegada completat el nombre mínim d’alumnes necessaris per a la realització de cada curs, s’avisarà als matriculats perquè passen a realitzar el pagament de la matrícula. Este pagament s’haurà de realitzar entre els dies 28 d’octubre i 4 de novembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.