fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda inaugura un cap de setmana replet de tallers, música i gastronòmica en la ‘Fira de Sant Miquel’

Onda inaugura un cap de setmana replet de tallers, música i gastronòmica en la ‘Fira de Sant Miquel’

L’ajuntament oferix com a novetat la tradicional desfilada de moda solidària dels comerços en el qual participaran animals.

La ciutat d’Onda inaugura un cap de setmana de tallers gastronòmics, pintura i d’oci per a nens i adults, concerts i una àmplia oferta gastronòmica en la ‘Fira de Sant Miquel’, del 26 al 29 de setembre.

Esta Fira és reconeguda per la sortida al carrer de 33 estands comercials, entre els quals destaca el lloc de Tourist info després de quatre anys sense tenir presència en este esdeveniment. Un altre dels comerços que sol atreure més visitants és el de la Policia Local d’Onda que oferirà informació d’utilitat pública, i molts altres des de joieria, botiga de cortines, papereria, roba i accessoris, etc.

A més, l’ajuntament oferix com a novetat la tradicional desfilada de moda solidària dels comerços en el qual, per primera vegada participen animals de les associacions, segona oportunitat i la gossera El Corralet d’Onda. L’objectiu d’esta iniciativa és donar visibilitat als animals.

Tal com explica María Baila, regidor de Promoció econòmica: “el nostre compromís és i serà apostar pel sacrifici zero d’animals a Onda, i amb esta iniciativa esperem promoure i conscienciar de la importància d’adoptar al gran amic de l’home, el gos”.

Un cap de setmana carregat de tallers de sushi, treballs manuals infantils i gastronòmics com el de Little Xef i el de pernil solidari. També hi ha concerts per a adults com el del divendres, amb el grup Desakato, i el trio musical Ryma Melody. I per a rememorar vells temps, el dissabte es podrà gaudir de la festa remember amb el dj local, Iván Vela i l’actuació dels Crancs Rock Band.

Per als amants de la música tradicional, el diumenge tocarà la Jam Session a càrrec de l’Associació Onda i música i l’Onda Big band. i el diumenge per als més petits hi haurà actuacions musicals i conta contes.

I per descomptat, la gastronomia local serà un dels plats forts de la ‘Fira de Sant Miquel’ amb la celebració per tercera vegada de la ‘Fira gastronòmica la Miqueleta’, una gran carpa en la qual Hosturionda oferirà diferents propostes gastronòmiques i que en esta ocasió estarà situada en El Pla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.