fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda millora l’orientaci贸 i la circulaci贸 destinada als turistes amb la instal路laci贸 de nova senyalitzaci贸

Onda millora l’orientaci贸 i la circulaci贸 destinada als turistes amb la instal路laci贸 de nova senyalitzaci贸

L’Ajuntament d’Onda est脿 culminant una campanya de renovaci贸 i instal路laci贸 de senyals informatius i d’orientaci贸 per a conductors i vianants en diferents nuclis i encreuaments de carreteres del municipi, amb l’objectiu de millorar la circulaci贸 i sobretot facilitar l’orientaci贸 vi脿ria als turistes. Concretament, el projecte d’aquests senyals, que s’han col路locat en els encreuaments de carrers i rotondes de tr脿nsit on conflu茂xen diverses destinacions, ha comptat amb una inversi贸 del consistori de 45.000 euros.

L’脿rea Mobilitat ha iniciat el projecte de col路locaci贸 dels senyals verticals despr茅s de realitzar un estudi previ del tr脿fic rodat i escoltar a la ciutadania. Piquer ha afirmat que amb esta acci贸 s’at茅n a una reivindicaci贸 de l’Associaci贸 Local d’Hostaleria i Turisme, Hosturionda, que sol路licitava una millora en aquest sentit. 鈥淎mb els nous senyals es vol oferir i millorar el servei d’orientaci贸 als nombrosos turistes que cada vegada amb major freq眉猫ncia s’endinsen en la nostra ciutat鈥, ha afirmat la regidora, Marta Piquer.

La regidora ha explicat que a m茅s de donar resposta a una demanda dels onders, l’Ajuntament va decidir emprendre aquest projecte d’orientaci贸 vi脿ria i de vianants despr茅s d’inspeccionar i detectar que, 鈥渁 causa del gran desenvolupament de la ciutat, molts senyals s’havien quedat desfasats i incl煤s alguns llocs d’inter猫s d’Onda no tenien aquests senyals que contribu茂xen a guiar als conductors i turistes鈥. En aquest sentit, Piquer ha assenyalat que la major part dels nous senyals, que tamb茅 inclouen indicacions sobre espais p煤blics i empla莽aments聽 d’inter猫s com el Centre de Salut, o instal路lacions municipals com les ubicades a la zona esportiva, estan destinades a oferir aquest servei direccional principalment al Museu del Taulell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.