fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda millora l’orientació i la circulació destinada als turistes amb la instal·lació de nova senyalització

Onda millora l’orientació i la circulació destinada als turistes amb la instal·lació de nova senyalització

L’Ajuntament d’Onda està culminant una campanya de renovació i instal·lació de senyals informatius i d’orientació per a conductors i vianants en diferents nuclis i encreuaments de carreteres del municipi, amb l’objectiu de millorar la circulació i sobretot facilitar l’orientació viària als turistes. Concretament, el projecte d’aquests senyals, que s’han col·locat en els encreuaments de carrers i rotondes de trànsit on confluïxen diverses destinacions, ha comptat amb una inversió del consistori de 45.000 euros.

L’àrea Mobilitat ha iniciat el projecte de col·locació dels senyals verticals després de realitzar un estudi previ del tràfic rodat i escoltar a la ciutadania. Piquer ha afirmat que amb esta acció s’atén a una reivindicació de l’Associació Local d’Hostaleria i Turisme, Hosturionda, que sol·licitava una millora en aquest sentit. “Amb els nous senyals es vol oferir i millorar el servei d’orientació als nombrosos turistes que cada vegada amb major freqüència s’endinsen en la nostra ciutat”, ha afirmat la regidora, Marta Piquer.

La regidora ha explicat que a més de donar resposta a una demanda dels onders, l’Ajuntament va decidir emprendre aquest projecte d’orientació viària i de vianants després d’inspeccionar i detectar que, “a causa del gran desenvolupament de la ciutat, molts senyals s’havien quedat desfasats i inclús alguns llocs d’interès d’Onda no tenien aquests senyals que contribuïxen a guiar als conductors i turistes”. En aquest sentit, Piquer ha assenyalat que la major part dels nous senyals, que també inclouen indicacions sobre espais públics i emplaçaments  d’interès com el Centre de Salut, o instal·lacions municipals com les ubicades a la zona esportiva, estan destinades a oferir aquest servei direccional principalment al Museu del Taulell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.