fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda presenta el programa de festes del Salvador i les últimes novetats de la Fira 2016

Onda presenta el programa de festes del Salvador i les últimes novetats de la Fira 2016

La ciutat mostrarà la seva devoció al patró els dies 5 i 6 d’agost, en un cap de setmana en el qual la tradició i la música seran protagonistes.

El regidor de Festes, Joventut i Igualtat de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya ha presentat aquesta vesprada el programa de festes en honor al patró de la localitat i les últimes novetats que el Consell de Festes ha contractat per a Fira d’Onda.

El divendres 5 d’agost donarà començament una de les festivitats més tradicionals i multitudinàries d’Onda. A partir de les 19 hores, milers d’onders mostraran la seva devoció al Santíssim Salvador amb la tradicional romeria a l’ermita que arrancarà des de la zona esportiva, acompanyats pel Grup de Dolçainers i Tabaleters d’Onda. Mentre, en la mateixa ermita, estaran actuant les rondalles Bolavar, Els Moriscos i Els Ravalers. El tradicional trajecte culminarà en l’esplanada amb el cant de l’himne del Salvador i amb l’actuació del Grup Folklòric. Aquest divendres, també obrirà les seves portes la tradicional fira comercial, que es clausurarà el dissabte 6 d’agost a les 20.00 hores.

El regidor també ha informat que la primera missa programada serà a les 21.00 hores del divendres, repetint-se l’ofici a les 22.00 hores, 23.00 hores, 00.00 hores i 01.30 hores, mentre que el dissabte 6 d’agost començarà la primera missa a les 08.00 hores, sent a les 12.00 hores la missa major al Salvador.
Per a tots aquests actes, l’Ajuntament d’Onda ofereix als onders un servei d’autobús gratuït. El divendres 5 d’agost sortiran autobusos des de l’avinguda Montendre fins a l’ermita del Salvador des de les 19.00 hores fins a les 02.30 hores, mentre que el dissabte 6 d’agost l’eixida serà a les 11.30 hores i la volta a les 13.00 hores. Així mateix, el dissabte a la vesprada el servei d’autobús es mantindrà des de les 17.30 hores fins a les 20.00 hores.

La música, una de les protagonistes del Salvador
La matinada del 5 d’agost, a partir de les 00.30 hores, el Recinte Multiusos acollirà l’actuació de l’orquestra Druida i, a continuació, Dj Josvi. L’actuació estel·lar arribarà el dissabte 6 d’agost, amb la presència de Raphael. Els fidels seguidors del reconegut artista espanyol podran escoltar la seva particular veu en el Recinte Multiusos a partir de les 23.00 hores. Raphael presenta aquest gran concert d’estiu recolçat sobre l’escenari per la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO). El regidor Asensio Blaya ha informat que les entrades físiques es podran adquirir en les taquilles del Teatre Mònaco d’Onda el divendres 29 de juliol, de 17.00 a 20.00 hores. També poden aconseguir-se per Internet a través de la web entradascastellon.com o de forma física en Discos Ritmo Castelló.
Finalment, Blaya ha animat a tots els veïns del municipi a participar d’aquestes festes i a fer tot el que es puga perquè siguen un èxit un any més.

Novetats Fira 2016
El regidor de Festes ha anunciat junt amb Raúl Badenas, president de la comissió de Fira del Consell de Festes, les novetats de la programació de la nova edició de la Fira d’Onda, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre.
Tal com ha explicat Blaya, s’estan acabant de perfilar diferents actes pensats per a tots els públics que s’inclouran en un programa amb una variada oferta cultural. “A més de diversos actes festius que combinaran tradició i diversió a parts iguals, Onda comptarà amb un destacat cartell taurí”, ha assegurat Blaya. En aquest aspecte, el regidor ha anunciat a la llegendària ramaderia portuguesa de Palha. “Els banyats braus de la prestigiosa ramaderia segur faran gaudir tant a corredors locals com a visitants en un dels encierros que hem programat per a la pròxima Fira”, ha destacat el regidor.
Així mateix, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda ha informat que ‘La Raiz’ presentarà el dissabte 22 d’octubre el seu nou disc titulat ‘Entre poetas y presos’, “amb el qual estan obtenint un gran èxit, tal com va quedar demostrat en l’última edició del festival ViñaRock en Villarrobledo”. Finalment, Blaya ha adelantat que els preus de les entrades per a assistir a aquesta actuació és de 7 euros per als empadronats a Onda, 12 euros per al públic en general i 15 euros en taquilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.