Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda ultima els detalls de la programació del Festival 3 Cultures+1

Onda ultima els detalls de la programació del Festival 3 Cultures+1

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha presentat les últimes novetats quan resta menys d’una setmana per a la seua inauguració.

Onda ultima els preparatius per a la segona edició del ‘Festival Onda 3 Cultures’ que arrancarà divendres que ve 21 i es desenvoluparà fins al diumenge 23 de juliol, amb la novetat enguany d’una Fira d’Art Emergent. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat este matí més detalladament algunes de les experiències que podran viure els assistents a este esdeveniment que ha qualificat “d’autèntic i singular”.

Entre els 12 artistes que participaran en esta edició de l’any 2017, que es presenta sota el nom ‘Festival Onda 3 Cultures+1. #3+1 Fira d’Art Emergent’, es troben les onderes Mari Carmen Vidal, Rosana Mora i Begoña Molina, en representació de l’art local; les castellonenques Marta Ribes i Sandra Vega; d’Alcora, Ana Beltrán; de Benlloch, Sara Bellés, com a ambaixadores de la província; així com la madrilenya Bàrbara Traver; la barcelonina Laura Serradilla; de Sabadell, Aleix Font, artistes del territori nacional; i el xilè Disneylexia, com a representant de l’àmbit internacional.

Els visitants a esta cita cultural podran gaudir d’obres en les quals predomine un marcat realisme, utilitzant diverses tècniques que van del gravat a l’aquarel·la i l’oli, però també altres tècniques en les quals el protagonisme passe a ser la mescla de materials i les seues textures. Tot açò dins d’un ampli ventall de temàtiques diverses, des de les més clàssiques a les més avantguardistes o revolucionàries com a exemples d’art emergent contemporani. Els artistes utilitzaran per a l’exhibició i venda de les seues obres alguns dels espais més emblemàtics del centre històric, com l’antiga presó, mentre que uns altres exposaran en cases cedides per particulars o alguns restaurants.

Este matí, el tinent d’alcalde Ángel Badenas ha estat acompanyat durant la roda de premsa d’algunes de les artistes que ‘prendran’ la ciutat durant esta cita, en concret, de Mari Carmen Vidal i Begoña Molina, que ocuparan l’antiga presó; i de Sara Bellés, que exposarà en el restaurant ‘Il Forno Medievale’. Així mateix, ha estat present Rosana Capilla, una veïna d’Onda que conviurà durant estos dies amb l’artista català Aleix Font i obrirà les portes de la seua casa als visitants que vulguen conèixer la seua obra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.