fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa acomiada unes festes patronals renovades i “molt participatives”

Orpesa acomiada unes festes patronals renovades i “molt participatives”

Orpesa ja ha reprès la rutina després de dues intenses setmanes de festejos patronals que han comptat amb més d’un centenar d’actes i amb una programació renovada.

“Els canvis pels quals hem optat este any han tingut molt bona acceptació per tots i els veïns ens han felicitat per això”, explica l’alcaldessa, María Jiménez, qui destaca “l’alta participació dels orpesins en tots els actes”. Exemple d’això van ser els dos ‘tardeos’ proposats, que van omplir la plaça d’Espanya i el Ravalet, la Crida, que es mantindrà en les pròximes festes, la recreació del 9 d’Octubre, que va doblegar en ‘figurants’, o l’ofrena a la Verge de la Paciència, a la qual es van sumar les reines i dames des de l’any 1965. Cal destacar que Jiménez també va decidir sumar-se a estos dos últims actes. Els concerts de Francisco (que va esgotar les entrades) i de Lola Índigo també van ser uns altres dels més participatius.

Encara que sens dubte, un dels actes més multitudinaris va ser l’espectacle de FAM Teatre en el qual es va commemorar el quart centenari de l’atac pirata al municipi. Una hora abans de l’espectacle, la plaça de l’Església va començar a omplir-se de veïns i curiosos que no van voler perdre’s este apoteòsic final de festes. I és que va ser tota una sorpresa per al públic, que va assistir a una actuació multidisciplinària que va combinar teatre, llums, sons, foc i fins a acrobàcies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.