Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa aposta per la combinació de música i humor en un nou festival que aterra este agost

Orpesa aposta per la combinació de música i humor en un nou festival que aterra este agost

La cita se celebrarà els dies 21, 22 i 23 i les actuacions tindran com a escenari l’emblemàtic edifici del far amb una doble sessió cada jornada.

El municipi d’Orpesa continua este estiu amb la seua ferma aposta per espectacles i esdeveniments variats per a amenitzar les vacances estivals de veïns i estiuejants. Així, este mes d’agost aterra en la localitat un nou festival en el qual la música i l’humor són els ingredients principals.

Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Silvia Arnau, qui ha avançat que es tracta d'”una cita que arriba per primera vegada a Orpesa i les actuacions de la qual tindran com a escenari un dels llocs més emblemàtics del nostre municipi: el far”. En este sentit, l’edil ha aclarit que “amb la finalitat de garantir la seguretat de tots els assistents, l’aforament màxim l’hem establit en 75 persones”.

“Cada dia es realitzarà una sessió doble; la primera de les actuacions tindrà lloc a les 20.00 i la següent s’iniciarà a les 23.00 hores”, assenyala la municipal. Així mateix, avisa que “l’entrada és gratuïta però, a causa de l’actual situació, és necessari inscriure’s per a realitzar a reserva de la plaça trucant al telèfon 964 312 320”.

La primera de les sessions se celebrarà el 21 d’agost amb Dayan Sould, amb ritmes de soul i funk, i Pacoenlaluna, que farà riure al públic a través dels seus monòlegs tenyits per la música. L’endemà serà el torn de RMS, que impregnaran l’escenari amb grans clàssics del rock, i del cantautor satíric El Nebot del Diable. El fermall d’or a este intens cap de setmana de música i humor el posaran Johnny Pijamas i el seu ‘bluegrass’ i l’espectacle de Gran músic, millor persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.