fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa clausura amb èxit la quarta edició del One Day Llarguet’s Show

Orpesa clausura amb èxit la quarta edició del One Day Llarguet’s Show

La cita, amb prop de 500 exemplars d’este ocell, tornarà al municipi costaner l’any que ve.

El municipi d’Orpesa ha sigut escenari este cap de setmana de la quarta edició del One Day Llarguet’s Show, una trobada internacional de canaricultura que ha donat cita a participants de tota la Comunitat Valenciana i que ha comptat amb prop de 500 exemplars de ‘llarguets’. L’alcaldessa, María Jiménez, així com l’edil Jennifer Casañ, es van acostar fins al recinte multiusos per a seguir de prop el certamen.

“Enguany, a causa de les restriccions de mobilitat provocades per la Covid-19, no ha sigut possible la participació de persones de fora de la Comunitat Valenciana”, ha lamentat la primera edil. És per això que Jiménez ha emplaçat a l’organització de l’esdeveniment a tornar a Orpesa l’any vinent: “Us convide que la nostra localitat es convertisca en seu de la cinquena edició del campionat per a poder celebrar-lo amb normalitat, si la situació ens ho permet, i donar-li la publicitat que mereix este espectacle”.

Així mateix, la municipal ha volgut agrair la labor de l’orpesí José Tormo per la seua implicació en l’esdeveniment, així com als membres del Club Amics del Llarguet. El guanyador d’enguany va ser, per tercera vegada, Francisco Arabi Muñoz (de Vila Joiosa), seguit de Salvador Gregori Lloret (de Gandia) i Juan Antonio Torres Caro (també de Vila Joiosa). D’altra banda, el criador que va obtenir més premis durant el dia d’ahir va ser Lluis Mengual Guillem, que va atresorar un total de 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published.