Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa ‘inaugura’ les festes amb el Mercat de Nadal i l’esperada encesa de llums

Orpesa ‘inaugura’ les festes amb el Mercat de Nadal i l’esperada encesa de llums

El Nadal ja ha aterrat a Orpesa, que este matí ha obert les portes de la tretzena edició del Mercat de Nadal, que ha estat inaugurat per la reina, Victoria Gómez, i l’alcaldessa, María Jiménez.

Ambdues han estat acompanyades per l’edil de Festes, Jennifer Casañ, així com de diversos membres de la corporació municipal, les dames de les festes i els seus acompanyants, els qui han recorregut cadascun dels estands i han pogut xerres amb alguns dels comerciants. Així, en horari d’11.00 a 20.00 hores, els visitants podran adquirir fins a aquest diumenge tot tipus de productes en la plaça Major, des d’alimentació, roba, joguines, coberteria i fins a adorns i parament nadalenc.

Una de les novetats d’este any és que les casetes, un total de 60, estan fetes de fusta, un aspecte que, tal com assegura Jiménez, “suposarà una millora de la imatge conjunta del mercat ambulant i una major comoditat per als comerciants, que tantes hores passen el mercat nadalenc”. I és que en esta edició, des de l’Ajuntament “hem volgut escoltar a tots els comerciants que ens han fet arribar els seus suggeriments i millores”, afegix la primera edil.

Un dels moments més esperats arribarà esta tarda. Després de l’actuació dels dolçainers i tabaleters del grup local l’Embolic, l’espectacle ‘Estels’, de la companyia Els Visitants, serà l’encarregat d’il·luminar el municipi, així com el majestuós arbre instal·lat en la cèntrica plaça Major, punt neuràlgic de l’activitat durant estes dates. Es tracta d’una obra en la qual els seus actors interactuen amb el públic, sobretot amb els més petits, per a crear una atmosfera màgica i impregnar d’il·lusió este acte tan tradicional que suscitarà gran expectació per part de veïns i visitants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.