Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa obri les inscripcions per a participar en el Fashion Film Festival

Orpesa obri les inscripcions per a participar en el Fashion Film Festival

El certamen s’emmarca dins de la Setmana de la Moda i està dirigit a creadors i nous talents del món de la moda, l’audiovisual i la publicitat.

El municipi d’Orpesa es prepara per a acollir la primera edició de la Setmana de la Moda, una cita que englobarà nombroses activitats del 19 al 26 de juliol. Una d’elles és el Fashion Film Festival, un certamen internacional de curtmetratges “dirigit a creadors i nous talents del món de la moda, l’audiovisual i la publicitat provinents de qualsevol país”, segons explica la regidora de Comerç, Araceli de Moya.

El concurs acaba d’obrir les seues inscripcions, així que tots aquells interessats a donar a conéixer el seu projecte poden presentar les seues peces audiovisuals, que han d’estar relacionada amb la moda, fins al pròxim 20 de juliol en l’adreça de correu ‘offf@oropesadelmar.es’.

Este nou certamen, tal com avança la regidora, pretén “donar a conéixer el denominat Fashion Film, una nova tendència dins del món de la moda que consisteix a crear una història narrada a través de l’estil cinematogràfic amb la finalitat de presentar un nou producte o col·lecció amb un concepte innovador”.

Entre tots els curtmetratges presentats, un jurat compost per professionals del món de la moda triarà el millor projecte, que serà premiat amb 1.500 euros, la millor direcció de fotografia (que obtindrà 500 euros) i hi haurà un tercer guardó al millor estilisme, també premiat amb 500 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.