fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Patxi Ojana presenta el seu nou treball ‘Compare’ al Teatre Payà de Borriana

Patxi Ojana presenta el seu nou treball ‘Compare’ al Teatre Payà de Borriana

Dissabte que ve 2 de gener a les 19h obrirà l’any cultural a la seua ciutat amb un concert que comptarà amb totes les mesures sanitàries i protocols de seguretat.

L’any 2021 a Borriana començarà amb música i la veu del borrianenc adoptiu Patxi Ojana per a presentar el seu nou treball, “Compare”. L’escenari del Teatre Payà ha sigut el lloc triat per a donar a conèixer l’aposta musical d’Ojana, que estarà acompanyat per tota la seua banda.

“Compare” és un disc d’estudi gravat en directe en Enigma pro Àudio de Castelló. Segons explica Ojana, “la selecció de temes té un denominador comú, el cor, ja que he triat les versions més característiques del meu repertori i les que no poden faltar en cap dels meus concerts, aqueixos ‘vesprejos’ que tant trobem a faltar en aquests temps que corren”.

En l’enregistrament, ha indicat l’artista, han participat “músics de primera línia en el panorama musical i que tindrem la sort de poder vore en el concert de presentació”. A les versions, Patxi ha afegit un tema inèdit, “de la meua creació que dóna nom al disc, perquè com sempre dic està bé que els grups com nosaltres facen música de grups més mediàtics, perquè així el públic pot cantar, ballar i interactuar amb nosaltres, però, de tant en tant, cal aportar un granet d’arena en això de la música, alguna cosa pròpia”.

El tema té arrels llatines, cubanes, amb molta cantarella i enganxós, que l’autor espera que prompte forme part de “la banda sonora de les nostres vides”, ha apuntat el músic.
L’edil de Cultura, Vicent Granel, ha destacat la trajectòria de Patxi Ojana, i ha assegurat que des de l’Ajuntament “estarem donant suport sempre a la creació musical de la localitat”. Tant Granel com Ojana han coincidit a reivindicar que és el moment de “donar suport a la música en directe, amb totes les precaucions del món, aforaments reduïts, distàncies de seguretat, normes higièniques bàsiques, entrades i eixides escalonades…, però més que mai us necessitem amb nosaltres”.

El concert comptarà amb totes les mesures sanitàries i el protocol d’accés i eixida del Teatre Payà, perquè els assistents puguen gaudir sense problemes d’una vesprada de música en directe a l’inici d’any.

Les entrades estan disponibles en la plataforma enterticket: https://www.enterticket.es/eventos/presentacion-disco-compare-patxi-ojana-848925, amb un preu únic de 15 euros, amb entrada i disc, per a poder regalar en la festivitat de Reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.