Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola arriba a l’equador de l’estiu amb l’agenda repleta d’activitats per a tots els públics

Peníscola arriba a l’equador de l’estiu amb l’agenda repleta d’activitats per a tots els públics

Música barroca, màgia, visites guiades, activitats infantils i tallers, pesca turisme, senderisme en el parc natural, teatre de carrer i visites a la Peníscola de cinema són algunes de les propostes que se sumen a la visita a les platges i cales de la localitat.

Amb els hotels i apartaments penjant el cartell de complet, Peníscola arriba a les setmanes de major afluència de turistes i visitants amb una programació d’activitats pensades per a tots els públics.
A més de les dues platges urbanes amb bandera blava que envolten la ciutadella i les 16 cales naturals en el Parc Natural de la Serra d’Irta, la destinació castellonenca ofereix alternatives d’oci cultural complementari per a una estada plena d’experiències úniques.

Activitats infantils i tallers gratuïts en el Passeig Marítim, Cinema en la Platja Sud, el Festival de Teatre de Carrer per a famílies, les visites guiades al patrimoni arquitectònic de la Ciutat Antiga, activitats de turisme mariner i pesca turisme o la visita als escenaris de pel·lícula de la localitat completen l’agenda al costat de les múltiples opcions que ofereix el Parc Natural de la Serra d’Irta per als amants de la naturalesa.

A més, este cap de setmana, els apassionats per la màgia i el mentalisme compten amb una proposta molt interessant en el Palau de congressos del municipi, amb l’actuació de Toni Bright. Els qui preferisquen la música , un escenari sota els estels i al costat del mar, avui també podran gaudir de la música antiga i barroca en la jornada de clausura del festival que ha portat al Castillo templari pontifici les partitures de Bach o Vivaldi.

També els amants de l’esport compten amb propostes en les platges, com el torneig de Pàdel que dóna continuïtat a les jornades de volei que han fet les delícies dels afeccionats a estes disciplines. Per als més atrevits, els esports i oferta nàutica també els esperen en la Ciutat en el Mar.

Amb xifres de rècord pel que fa a l’arribada de turistes en este 2017, les oficines d’informació turística reforcen la seua activitat i esperen per a estos dies al voltant de 2000 consultes cada jornada. El patrimoni local, l’agenda d’activitats així com l’oferta de restauració desperten interès entre els qui visiten la ciutat doncs el caràcter mariner i la tradició gastronòmica del municipi han fet del bon menjar un atractiu en si mateix per a visitar la ciutat del Papa Lluna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.