fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola celebra el festival de finalització de curs de la seua Universitat Popular

Peníscola celebra el festival de finalització de curs de la seua Universitat Popular

L’exposició dels treballs dels cursos de treballs manuals ha pogut visitar-se en el hall del Palau de Congressos

Finalitzen els cursos de la Universitat Popular i ho han fet amb un festival de clausura, com és habitual, en el qual els visitants, familiars i veïns han pogut comprovar les tasques que els alumnes i alumnes duen a terme durant l’any.

El hall d’entrada del Palau de Congressos de la localitat, que ha acollit la celebració, ha romàs al llarg del dia obert al públic amb l’exposició de pintures, ceràmica, mobiliari restaurat, confeccions de moda o patchwork.
Ja durant la vesprada, els alumnes dels cursos de ballet, balls de saló, pilates o tai-*chi han mostrat als assistents totes les habilitats adquirides durant la seua assistència als cursos subvencionats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat.

Un total de més de 50 cursos que han comptat amb al voltant de 1000 matrícules a les quals s’han sumat els participants a les activitats complementàries desenvolupades durant els dos quadrimestres.
“La tasca d’integració, socialització i formació de la Universitat Popular és indispensable” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la seua assistència als actes de clausura del curs, en els quals ha volgut reconèixer i destacar “la importantíssima tasca de monitors i professors, així com la resposta positiva dels més de mil alumnes que han participat i seguit els cursos i les activitats promogudes des de la pròpia UP”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.