fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola celebrarà una Jornada de Ball el pròxim 12 de setembre

Peníscola celebrarà una Jornada de Ball el pròxim 12 de setembre

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat este matí la Jornada de Ball que tindrà lloc el dimecres 12 de setembre, dins de la programació de les Festes Patronals del municipi.

L’esdeveniment començarà a les 17:30h en el Parador de Festes i consistirà en la celebració de diversos tallers i classes de ball amb animació a càrrec de l’Escola de Ball PR Moviments de Castelló. Bachata, salsa i balls llatins en general, així com flamenc, sevillanes, ritmes urbans i balls de saló seran algunes de les tipologies de balls que es mostraran. La jornada formativa va dirigida a amants del ball, tan amateurs com a professionals. En finalitzar, en el mateix escenari, començarà l’espectacle “Papa Rumba Balla” de la mà del coreògraf, ballarí i professor de ball, Saúl Barbosa. “L’objectiu de l’esdeveniment és realitzar, a través del ball, un exercici sa, divertit i social”, ha definit Barbosa.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Peníscola, Raquel París, ha explicat que ambdues activitats són “totalment gratuïtes i aptes per a tots els públics”, per la qual cosa ha animat a tots els veïns i visitants al fet que s’acosten a gaudir d’este acte complementari emmarcat dins del programa festiu. Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Martínez, ha subratllat la importància d'”innovar amb activitats diferents emmarcades dins del programa de les Festes Patronals tant a escala cultural, esportiu i d’oci, i encara més si es tracta d’una activitat tan atractiva i en auge com és el ball”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.