fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola es converteix en plató de cinema este pont d’octubre

Peníscola es converteix en plató de cinema este pont d’octubre

Peníscola ha iniciat el pont d’octubre amb la primera de les activitats de turisme vivencial amb les quals el destí promociona la seua condició de ciutat-plató i mostra els seus enclavaments més atractius per a les cambres.

Les jornades es duran a terme fins dilluns que ve, 12 d’octubre, i han sigut programades des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament. Esta nova experiència s’engloba dins del producte Peníscola de Cinema, i està dissenyada perquè el visitant i turista es convertisca en part del repartiment cinematogràfic per un dia.

Esta vesprada s’ha dut a terme la primera performance en la Plaça de Bous sota la temàtica “Aventures i pirates”. Amb l’escenari de rodatge i decorat, “La roda de l’infern” ha mostrat als espectadors com es desenvolupa un rodatge en viu.

L’experiència cinematogràfica en viu continuarà demà en la Plaça de Bous i en la Bateria del Calvari centrada en la “Peníscola de Cinema Històrica”.Els passis seran a les 12:00h, amb “La presa de València”, i a les 18:30h amb “El torneig de Peníscola”. Les persones participants podran reviure la història de com el Cid va prendre la Ciutat de València representada en les muralles de la ciutadella i sentir-se com un extra en la gran superproducció.

El diumenge 11 les passades giraran entorn de “Peníscola de Cinema Fantasia heroica” i tindran lloc a les 12:00h, amb L’atac dels dimonis i a les 18:30h, amb El bàrbar i el drac. Les escenes representaran, amb tota mena de detalls, escenes icòniques de guerra i fantasia heroica.

El passi del dilluns, 12 d’octubre, tindrà lloc a les 12:00h i també girarà entorn de la temàtica pirata i aventurera. “El desembarcament dels bucaners” serà el nom de l’acció, on els “actors i actrius per un dia” viuran un desembarcament i hauran d’enginyar-se-les per a no posar-se en perill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.