Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola es prepara per a acollir, este dissabte, la Jura de Bandera per a personal civil

Peníscola es prepara per a acollir, este dissabte, la Jura de Bandera per a personal civil

L’acte tindrà lloc a les 11 del matí.

Este matí han començat les tasques de muntatge d’infraestructures en el Passeig Marítim de Peníscola per a la celebració, dissabte, de la Jura de Bandera per a personal civil. L’acte començarà a les 11.00h en la zona compresa des de l’Oficina Tourist Info de l’avinguda de la Mar fins a ja la Font Camilo José Cela. L’esdeveniment comptarà amb l’assistència de més de 1000 persones acreditades, entre les quals, més de 320 jurands.

El Quarter General de Comandament de Transmissions, encarregat de l’organització de l’esdeveniment, ha comptat amb la col·laboració del consistori a l’hora de dur a terme les actuacions de coordinació i desenvolupament de l’acte.

Amb motiu del muntatge del recinte, a partir d’avui es duran a terme una sèrie de restriccions de trànsit en la zona on se celebrarà l’acte. Des d’avi està prohibit estacionar vehicles en l’avinguda de la Mar, la qual només serà transitable en un únic sentit (des del nucli antic fins a l’avinguda del Papa Luna).

Demà al matí es realitzarà l’assaig general de l’acte per part de l’exèrcit, per la qual cosa l’avinguda de la Mar quedarà tallada a la circulació de vehicles i, una vegada acabat l’assaig, es restablirà la circulació en un únic sentit de la mateixa forma prevista per a avui.

Per últim, dissabte durant el matí es tallaran al trànsit les avingudes d’Espanya i de la Mar, i estarà totalment prohibit l’estacionament i la circulació per estes vies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.