fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola es prepara per a acollir la seua festa taurina

Pen铆scola es prepara per a acollir la seua festa taurina

Durant els pr貌xims dies s’instal路laran les barreres de seguretat per al desenvolupament dels tancaments i la pla莽a de bous per acollir nou dies de bous.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pen铆scola ha recuperat per al programa festiu de les Patronals del pr貌xim mes de setembre, la festa taurina, despr茅s de diversos anys amb restriccions que l’han condicionada.

Est脿 previst que el dia 10 de setembre comence la programaci贸 taurina amb la participaci贸 de la Casa d’Andalusia en una jornada inaugural dedicada a les dones, com 茅s tradici贸 en el municipi.
Despr茅s d’aqueixa primera jornada, transcorreran els matins i vesprades de bous fins al dia 18.
A m茅s, el programa preveu fins a tres bous embolats, cinc entrades nocturnes, un dels atractius m茅s particulars del festeig en la poblaci贸, i solta de vaques a la platja.
El regidor de l’脿rea, Ram贸n Sim贸, ha volgut destacar la import脿ncia de la Comissi贸 Taurina en la programaci贸 del conjunt d’activitats, als qui ha agra茂t la implicaci贸 i el treball que realitzen.
Aix铆 mateix, Sim贸 ha destacat la previsi贸 amb la qual es treballa en els seus preparatius, tant en mat猫ria de muntatge, per part de la brigada d’obres i serveis, com en mat猫ria de seguretat, per part de la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.