fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola inaugura el Mercat Medieval

Peníscola inaugura el Mercat Medieval

Este mercat medieval durarà fins l’1 de gener.

Este divendres passat va tenir lloc a Peníscola la inauguració del Mercat Medieval, que se celebra per a acomiadar este any i rebre el pròxim. Durant tot el cap de setmana i fins al dia 1 de gener la Plaça de Bous i Plaza Santa María es traslladen a l’edat mitjana gràcies als 30 llocs, diverses actuacions i l’ambient que caracteritza el mercat.

Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, al costat de la Cort d’Honor 2019 i les autoritats locals van protagonitzar la inauguració del Mercat Medieval de la mà dels músics i joglars. Les autoritats van poder gaudir d’algunes actuacions i animació que es van realitzar dins del recinte emmurallat.

Esta iniciativa de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament espera comptar amb una alta acceptació per part del públic i forma part de les més de quaranta activitats programades per a estes festes. Totes aquelles persones que s’acosten a visitar la Ciutat en la Mar podran acostar-se, estos dies, fins al Mercat Medieval i gaudir de les atraccions, els llocs de gastronomia i artesania així com dels espectacles i tallers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.