fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola omple l’agenda d’activitats per a Setmana Santa

Peníscola omple l’agenda d’activitats per a Setmana Santa

Les previsions d’ocupació per als dies festius superen el 80% segons l’Agrupació local d’Empresaris Turístics AGRETUR.

La ciutat del Papa Luna prepara l’arrencada de la temporada turística en el municipi amb la Setmana Santa, “preludi de la campanya d’estiu” tal com ha valorat la tècnic de l’àrea de Turisme, Belén Miguel.

Des del dia 14 fins al 28 d’abril, Peníscola ofereix als seus visitants un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen l’agenda litúrgica i tradicional en els dies de la Pasqua.

Visites guiades de temàtica històrica, per l’entorn monumental, la visita nocturna, pel Parc Natural de la Serra d’Irta i la visita guiada estrella per la Peníscola de Cinema són les opcions que la regidoria proposa; a més, durant els dies festius, el consistori programa activitats d’animació infantil en el Passeig Marítim, amb tallers i inflables per als xiquets.

Per als amants de la música, l’àrea de Cultura ha presentat la dissetena edició del Festival de Guitarra Hondarribia-Peníscola que, aquest any, a conseqüència de les obres que es desenvolupen al Castell templer pontifici de la ciutat, es desenvoluparà en el Palau de Congressos els dies 20 i 21 d’abril. Quatre concerts en els quals els ritmes cubans i les grans obres per a guitarra faran les delícies dels assistents . “Una proposta que, any rere any, creix en participació” ha assegurat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha destacat dins de la programació musical la VII Trobada de Bombos i Tabals que tindrà lloc el dia 27 d’abril en la Plaça Santa María

Leave a Reply

Your email address will not be published.