Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola prepara el dispositiu de seguretat per al Piromusical de l’1 d’agost amb el qual arrenca el Festival de Música Antiga i Barroca

Peníscola prepara el dispositiu de seguretat per al Piromusical de l’1 d’agost amb el qual arrenca el Festival de Música Antiga i Barroca

Des de la Regidoria de Cultura es va convocar ahir al matí la reunió de coordinació per a l’operatiu de l’espectacle piromusical que tindrà lloc el pròxim dijous 1 d’agost a la nit, a les 23.59h.

Hi han acudit les diferents forces de seguretat i els serveis sanitaris que intervindran en el dispositiu especial. Representants de Policia Local, Bombers, Guàrdia Civil, Guàrdia Civil de Trànsit, ambulàncies, pirotècnica i Brigada d’Obres s’han donat cita per coordinar el desplegament del dispositiu; els responsables de les àrees de Governació, Serveis i Trànsit, inclòs l’alcalde del municipi, Andrés Martínez, han arribat a un consens per a l’estratègia conjunta per garantir el correcte desenvolupament de l’esdeveniment.

El motiu de la celebració de l’espectacle pirotècnic és l’inici de la XXIV Edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca, que tindrà lloc a Peníscola de l’1 al 12 d’agost. El regidor de Cultura, Ramón Simó assegura que “l’ampli dispositiu vetlarà per la seguretat dels assistents a un dels espectacles més esperat de l’estiu a Peníscola”. Un any més, s’instal·larà un punt d’atenció primària sanitària en la zona per atendre possibles incidències i descongestionar així el Centre de Salut en cas necessari.

Simó ha insistit en” la voluntat de tots els implicats en el desenvolupament coordinat i conjunt de l’operatiu en una de les nits més especials per a la ciutat, en la qual el treball que realitzem és invisible per a la majoria, però absolutament necessari”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.