fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola proposa més de 200 activitats culturals i esportives este estiu

Peníscola proposa més de 200 activitats culturals i esportives este estiu

Les propostes per a disfrutar en família i les activitats a les platges urbanes concentren bona part de l’oferta de l’àrea de Turisme

L’arribada dels mesos d’estiu multiplica exponencialment la població de la localitat convertint-la en el municipi més poblat de la costa nord de la província, arribant a superar els 120.000 habitants.

Amb l’arribada de turistes, l’agenda cultural i esportiva de la localitat també es reforça amb multitud de propostes per a les famílies i interessants cites teatrals i musicals que fan les delícies dels qui s’animen a disfrutar-les al costat del mar.

El posicionament de la destinació turística en el segment familiar motiva multitud de propostes per disfrutar amb els més petits de la casa: activitats infantils gratuïtes, tallers, cinema a la platja, teatre infantil, conta contes populars a la fresca o xous de màgia són algunes de les propostes que els visitants poden gaudir de forma gratuïta en diferents ubicacions de la ciutat antiga i extensió turística del municipi.

A més a més, se sumen les propostes que des de l’àrea de Benestar Social, s’impulsen per facilitar la conciliació de la vida laboral amb la vida familiar, com l’Escola d’Estiu o la programació de l’Estiu al Centre Juvenil. Així mateix, els més esportistes, majors i més petits, tenen una àmplia oferta d’activitats on triar, com els campus de diferents esports, tornejos o l’oferta dirigida de pràctica esportiva a les platges urbanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.