fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola rep els primers austríacs de l’operativa que portarà a la ciutat a més de 4000

Peníscola rep els primers austríacs de l’operativa que portarà a la ciutat a més de 4000

El primer avió procedent de Salzburg ha aterrat a Castelló amb 190 passatgers a bord

Peníscola ha rebut als primers turistes de l’operativa de vacances socials per a sèniors austríacs. Concretament, els primers 190 passatgers de l’avió que ha aterrat a Castelló, procedent de Salzburg, a les 10.45 hores del dia d’avui.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha participat de la primera recepció al grup al costat del personal de l’operativa, visiblement emocionat “repetim experiència sent exemple de gestió com a destinació competitiva que, a més, serà un magnífic aval curricular per a noves operatives amb l’Aeroport de Castelló”, ha valorat el municipi.
Aquesta setmana la ciutat espera acollir a 650 austríacs dins d’aquest programa que el touroperador Iristours té previst dur a terme amb la destinació turística i que arribaran a la Ciutat en el Mar en quatre vols entre dilluns i dimarts.

El patrimoni arquitectònic i cultural de Peníscola és un dels principals atractius de la destinació per a aquest perfil de turista que es desplaça amb l’operativa fins a la localitat, el clima de la qual i costa són també excel·lents reclams. “Les excel·lents temperatures a la primavera, el sol i les platges són, indubtablement, atractives per a aquests turistes; la gastronomia autòctona i el patrimoni i història singular de la destinació també” han destacat des del propi touroperador.

Arribats a la destinació, el dispositiu de mobilitat i d’organització dels grups ja està llest per a acollir els seus desplaçaments cap a altres municipis de la província en diferents excursions, 16 autocars els facilitaran la visita a altres localitats com Morella, la Vall d’Uixò o Benicassim. A més, tant les restauradores dels diferents llocs de la província que van a visitar com l’allotjament a Peníscola han adaptat els seus horaris per a atendre les peticions i necessitats dels grups, per exemple, en el cas dels desdejunis se serviran a partir de les 6,30h del matí; els esmorzars a partir de les 12h i els sopars a partir de les 19.00h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.