fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Plantada popular de plantes ornamentals i medicinals a l’Hort de la Mar de Benicarl贸

Plantada popular de plantes ornamentals i medicinals a l’Hort de la Mar de Benicarl贸

El proper diumenge 22 de maig tindr脿 lloc una plantada popular de plantes ornamentals, medicinals, arom脿tiques i condiment脿ries a l’Hort de la Mar organitzada per la Taula de la Salut. Les plantes s’ubicaran en el per铆metre i els parterres del nou hort urb脿 de Benicarl贸.

L’Hort de la Mar va agafant protagonisme com a espai de conviv猫ncia i salut i ser脿 l’escenari de la pr貌xima activitat organitzada per la Taula de Salut de participaci贸 ciutadana. Es tracta d’una plantada popular de plantes ornamentals, medicinals, arom脿tiques i condiment脿ries que tindr脿 lloc aquest diumenge de 10.00 a 13.00 hores i que suposar脿 un pas m茅s en l’adequaci贸 d’aquest hort com a espai per a lleure per a tota la ciutadania. La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha volgut destacar el fet que 芦s’est脿 construint un espai multidisciplinar, amb la col路laboraci贸 del taller d’ocupaci贸, de les regidories d’Agricultura i Medi Ambient, de la brigada d’obres, i amb l’aportaci贸 de la Taula de Salut, que 茅s la que vehicula la participaci贸 ciutadana en aquest espai que ha de ser de tots i per a tots禄.

Les plantes es plantaran en tot el per铆metre de l’Hort de la Mar i en els parterres habilitats entre les parcel路les de l’hort, de manera que acabaran de donar forma a aquest projecte. Segons Mariano Bueno, expert en agricultura ecol貌gica i membre de la Taula de Salut, 芦no nom茅s es tracta de fer un hort urb脿 sin贸 d’envoltar-lo de tot tipus de plantes perqu猫 est脿 comprovat que la vegetaci贸, el color verd, 茅s positiu no nom茅s per a les pr貌pies plantes dels horts sin贸 tamb茅 per a l’esperit hum脿禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.