fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pont de visites guiades a Benicàssim

Pont de visites guiades a Benicàssim

La Torre Sant Vicent acull el dissabte una visita teatralitzada dirigida al públic infantil.

Benicàssim ofereix per a este pont d’octubre diferents propostes per a conéixer la cultura, la història i el patrimoni de Benicàssim a través de recorreguts guiats.

El programa oficial de visites guiades que duu a terme la Regidoria de Turisme durant tot l’any contempla per a estos dies rutes pensades per al gaudi de tots els públics. La Torre Sant Vicent acollirà gran part de la programació, ja que, el Centre d’Interpretació de la Torre de Sant Vicent es pot visitar els divendres i dissabtes en horari de matins de 10 a 13 hores, mentre que els diumenges i festius obri de 10 a 14 hores. A més, dirigit al públic infantil, entre 6 i 12 anys, el programa proposa per a demà dissabte dia 10 a les 12 hores una autèntica aventura pirata, una activitat en la qual, a més de conéixer la història i característiques de la Torre de Sant Vicent, els xicotets participants es divertiran desxifrant les pistes per a trobar un misteriós tresor.

La programació continuarà a la Torre Sant Vicent el diumenge 11, també al migdia, en este cas amb la visita guiada al Centre d’Interpretació de la Torre de Sant Vicent, amb realitat virtual. Els assistents coneixeran els canvis que ha patit la fortalesa amb el pas del temps, els misteris que l’envolten o la seua importància com a centre interpretatiu i turístic-cultural.

Finalment, per als qui preferisquen el contacte amb la naturalesa, el diumenge a les 10 hores està programada la Ruta de la Taronja, una excursió en la qual els participants es mouran pels camins que discorren entre els bells vessants del Parc Natural del Desert de les Palmes i coneixeran, de la mà d’un expert, el producte més important de la nostra regió: la taronja.

La regidora responsable de l’àrea, Cristina Fernández, recorda que la informació de les rutes, la compra d’entrades per a estes, així com les propostes d’oci que ofereix Benicàssim es poden consultar en la web https://turismo.benicassim.es/ i en les Oficines Municipals de Turisme de Casa Abadia, Torre Sant Vicent i Heliòpolis les quals durant els caps de setmana i festius estan obertes de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.