Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Prepara’t el Nadal” de Fira Mercat Gandia obri també el diumenge

“Prepara’t el Nadal” de Fira Mercat Gandia obri també el diumenge

Del 28 de novembre a l’1 de desembre, s’incorpora esta fira amb els elements necessaris per a decorar les festes nadalenques: peces de Betlem, arbres i flors, regals de Nadal, decoració de la llar…

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat este matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. “Prepara’t el Nadal”, la sisena de les 10 fires temàtiques, estarà dedicada a tots els elements necessaris per a decorar les festes d’hivern. Es desenvoluparà del 28 de novembre a l’1 de desembre, al Mercat Municipal del Prado. Obrirà dijous de 19 a 21 h. Divendres i dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Com a novetat, obrirà també diumenge, de 10 a 14 h.

– Munta’t el Betlem (pressebre, figures, detalls…), a càrrec de l’Associació Betlemista de Gandia.
– Arbres i flors (flors i plantes nadalenques, ornamentació, corones nadalenques…), amb les Floristeries Arco Iris i Toni.
– Regala a Nadal (artesania, adorns, regals, llepolies i dolços de Nadal), amb la Fundació Espurna, el Baul de Luca i el Talleret de Carolina.
– Decora la llar (detalls, flors de Nadal, decoració…), amb Carlos Barber Deco.

A més, s’han programat treballs manuals per a xiquets, amb tallers de munta i pinta el teu Betlem, Pare Noel o les boles del teu arbre…
“Prepara’t el Nadal” se suma també a la setmana del Black Friday amb ofertes i promocions per part dels expositors.

D’altra banda, el regidor de Comerç ha mostrat la seua satisfacció pels resultats de Fira Mercat – Xicotets Esdeveniments, que es va desenvolupar la setmana passada i que va tindre més de 2.700 visitants. “Tot i l’oratge advers, sobretot el vent fort, estem molt contents, perquè també era una fira molt especialitzada. A més, continuem augmentant el percentatge de visitants de fora de Gandia (32%): una 17,36% de la resta de la Safor, i un 14,23% d’altres comarques”.
De nou, s’hi va obtenir una puntuació excel·lent, que augmenta per part de visitants: 9’1 (9’5 les de fora de la Safor), i es manté per part dels expositors, amb un 9 sobre 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published.