fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Programació de la festivitat de Halloween a la Vall d’Uixó

Programació de la festivitat de Halloween a la Vall d’Uixó

L’Ajuntament portarà esta festivitat als barris amb 12 espectacles de teatre per als més xicotets. El primer tindrà començament este dissabte 23 d’octubre

La Regidoria de Dinamització de Barris de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha preparat una sèrie d’activitats per a acostar la festivitat de Halloween a tots els barris de la Vall d’Uixó. El projecte té l’objectiu de crear un oci familiar per a tots i totes i acostar-lo a totes les zones de la ciutat. 

El dia 23 d’octubre l’espectacle arribarà a Carbonaire, el 24 d’octubre a la plaça l’Assumpció, el 29 d’octubre a la plaça del Parc, el 30 d’octubre al parc de l’IES Benigasló, el 31 d’octubre a la plaça del Centre, el 5 de novembre al barri Toledo, el 6 de novembre al Carmadai, el 7 a la Moleta, el 13 de novembre a la plaça de l’Àngel, el 14 de novembre a la Colònia Sant Antoni i el cicle acabarà el 20 de novembre en el Paratge de Sant Josep. 

les 12 actuacions de teatre infantil començaran a les 17.00 hores. Tots els espais comptaran amb un monitor i un servei de pintacares per als més xicotets des de les 16.30 hores. Les obres tindran en compte els barris del municipi i al teixit social que els compon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.