fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Regidoria i Federaci贸 de Comer莽 lliuren els premis del sorteig Borriana T’enamora

Regidoria i Federaci贸 de Comer莽 lliuren els premis del sorteig Borriana T’enamora

La regidora de Comer莽, Maria Romero, ha volgut estar present en el lliurament personalitzat que la Federaci贸 de Comer莽 ha volgut realitzar a cadascuna de les persones agraciades en el sorteig de la campanya “Borriana T’enamora”, que s’ha dut a terme en la ciutat al voltant del dia de Sant Valent铆n.

Tal com explicava el mateix president de la Federaci贸, Carlos Capella, “es tracta de premiar la fidelitat que els i les borrianenques mostren al comer莽 local, per aix貌 els hem volgut premiar amb estos quinze sopars rom脿ntics i el premi especial d’un viatge a Par铆s per a dues persones”. Ha sigut el Sal贸 de Plens Municipal el que ha acollit un lliurament en la qual han estat presents les setze persones agraciades a m茅s dels representants de cadascun dels 15 restaurants que s’han sumat a la campanya oferint els sopars rom脿ntics per a dues persones.

Tal com ha volgut resumir la regidora de l’脿rea, Maria Romero, “es tracta d’un acte en el qual es pot confirmar el treball conjunt i la coordinaci贸 de diferents sectors econ貌mics de Borriana, per a莽貌 estem satisfetes de veure com, un any m茅s, la fidelitzaci贸 de la clientela en el comer莽 local de Borriana, va per bon cam铆”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.