fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Renfe ofereix descomptes del 35% en trens de llarga dist脿ncia per a viure Escala a Castell贸

Renfe ofereix descomptes del 35% en trens de llarga dist脿ncia per a viure Escala a Castell贸

El turista podr脿 viatjar des de Madrid entre el 25 i 29 d’abril amb un preu per trajecte que parteix dels 17,20 鈧 en Intercity i dels 24,20 鈧 en AVE.

Escala a Castell贸 es presenta com “un esdeveniment ancorat en el Mediterrani i obert al m贸n”. Renfe contribueix a aqueixa finestra a l’exterior amb els descomptes del 35% que ofereix entre el 25 i 29 d’abril. Places limitades a preu promocional per als qui viatgen des de Madrid que parteixen dels 17,20 euros en Intercity, dels 24,20 en AVE i dels 22,20 en Alvia. Aix铆, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha informat sobre l’alian莽a estrat猫gica entre la xarxa ferrovi脿ria i l’Ajuntament acordada en el marc de la passada edici贸 de la Fira Internacional de Turisme (Fitur).

La gran festa del mar espera rebre al m脿xim nombre de turistes “en una 猫poca de l’any com 茅s Pasqua, en la qual s’aprofita el bon temps i gastronomia local”, ha assegurat l’alcaldessa. Esta experi猫ncia naval a l’aire lliure i en l’entorn pesquer i comercial que brinda el Port Azahar del Grau “茅s idoni per als i les madrilenyes que v茅nen a la recerca de costa, i qu猫 millor que gaudir de la nostra amb un esdeveniment d’este calibre”, ha afegit.

A m茅s, a partir de hui, l’AVE Madrid-Castell贸 llueix en els cap莽als dels seus seients la imatge promocional d’Escala a Castell贸. L’objectiu d’esta campanya 茅s divulgar i donar a con茅ixer les peculiaritats d’esta segona edici贸 mitjan莽ant un codi que en escanejar-lo, el m貌bil redirigeix a tota la informaci贸 que necessita saber l’usuari sobre activitats, dates i ubicaci贸, entre altres. “Es tracta d’un esdeveniment que, pel seu potencial, mereix anar m茅s enll脿 del municipi i promocionar-se entre els i les turistes en una 猫poca tan marcada en el calendari festiu”.

Enguany Escala a Castell贸 espera l’arribada dels velers Santa Mar铆a Manuela i el Gale贸n Andaluc铆a, dues embarcacions hist貌riques que se sumisquen a l’espectacle de justes tradicionals a c脿rrec de la Llance Sportive S猫toise, recreacions que permetran viatjar al passat, un mercat ambulant mariner amb m茅s de huitanta llocs i nombrosos passos, desfilades i tallers infantils. Amb tot aix貌 al costat de l’oferta promocional que llan莽a Renfe, el consistori pret茅n superar els 75.000 visitants que va rebre la ciutat en la passada edici贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.