fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

‘Run of Colors’, la cursa dels colors arriba a Castelló el pròxim 21 de febrer

‘Run of Colors’, la cursa dels colors arriba a Castelló el pròxim 21 de febrer

Diversió, esport, música i festa en una carrera no competitiva en la qual els participants seran ruixats amb pols de colors. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest matí la ‘Run of Colors’, una cursa popular i familiar no competitiva on l’única cosa important és passar-ho bé.

La cursa, que té un recorregut de 5 quilòmetres, se celebrarà als voltants del Recinte de Fires i Mercats i del supermercat Carrefour. Serà tota una carrera de sorpreses, ja que en cada quilòmetre els participants seran ruixats de cap a peus amb diferents pols de colors. Però si durant la carrera està assegurada la diversió, el millor està en la meta: una gegantesca festa de color acompanyada de música i la millor de les animacions.

Com ha destacat el regidor, “es tracta d’una carrera diferent i atractiva que combina la pràctica esportiva amb una gran festa. A més, serà amb tota seguretat l’esdeveniment esportiu amb més quantitat de participants dels celebrats en la ciutat i és que a poc menys d’un mes de la carrera ja estem prop dels 3.000 inscrits”.

A més, Porcar també ha volgut destacar que celebrar aquesta carrera el dia 21 de febrer “serveix com a entrenament festiu de cara a les Festes de la Magdalena, perquè es realitzarà a una setmana de les mateixes”.

Per la seua banda, Juan Carlos Vidal, representant de l’organització ha explicat que “es tracta d’una carrera no competitiva on l’única cosa important és passar-ho bé i arribar a la meta. Està destinada a un públic familiar i de fet, tenim al voltant de 500 xiquets inscrits menors de 12 anys i la persona més major dels quals ja han formalitzat la inscripció té 82 anys”.

La inscripció es pot realitzar a través de la web www.runofcolors.es i, una vegada realitzada la mateixa, es poden arreplegar els kits (dorsal, motxilla, samarreta, pols de colors i polsera acreditativa) els dies 18, 19 i 20 de febrer en el pàrquing del Patronat d’Esports de 9.30 a 19.30 hores ininterrompudament i el dissabte de 9 a 14 hores.

A més, la carrera també compta amb la seua part solidària, ja que part del recaptat amb les inscripcions serà donat a la Fundació Borja Sánchez. A més, s’ha obert la inscripció gratuïta a associacions i ONG’s com Cocemfe i Associació Síndrome de Down de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.