fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt commemora el Dia de la Constitució amb l’estrena de dos vídeos

Sagunt commemora el Dia de la Constitució amb l’estrena de dos vídeos

En lloc del tradicional acte institucional, l’Ajuntament de Sagunt estrenarà dos vídeos al seu canal de YouTube.

L’Equip de Govern ha informat que enguany, a causa de la situació excepcional provocada per la crisi de la Covid-19, l’acte institucional pel dia de la Constitució que tradicionalment té lloc el 6 de desembre, no es realitzarà.

En este sentit, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha assenyalat que «no podíem realitzar un acte de grans característiques. Hem volgut retre homenatge a la nostra Carta Magna amb uns vídeos i, per a fer-ho, hem donat la veu als més xicotets i xicotetes».

En lloc del tradicional acte institucional, l’Ajuntament de Sagunt estrenarà dos vídeos al seu canal de YouTube, realitzats pel Gabinet de Comunicació. En el primer dels quals, els i les alumnes de diferents col·legis d’Educació Infantil i Primària de la localitat llegiran els diferents articles de la nostra Constitució dedicats als drets i les llibertats.

En el segon dels vídeos, els xiquets i xiquetes explicaran què és per a ells i elles la Constitució Espanyola, així com també felicitaran el Dia de la Constitució a tota la ciutadania. Així mateix, l’Alcalde ha manifestat que la realització d’estes peces audiovisuals «ha anat acompanyada d’un treball didàctic a les aules on s’ha reflexionat sobre el paper de la Constitució per garantir els nostres drets i llibertats».

Tots dos vídeos seran estrenats durant el matí del pròxim diumenge, 6 de desembre. La primera estrena tindrà lloc a les 10 hores i la segona a les 10.30 hores.

Finalment, Moreno ha destacat que, des de l’Equip de Govern, consideren molt important que «les noves generacions entenguen la importància de la Constitució, dels nostres drets i llibertats i continuarem, en la mesura d’allò possible, treballant perquè la nostra societat siga una societat on tot el món tinga igualtat d’oportunitats i es respecten els drets i llibertats de tot el món».

Leave a Reply

Your email address will not be published.