fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt inicia este cap de setmana les Jornades Canines d’Educaci贸 per a la Conviv猫ncia

Sagunt inicia este cap de setmana les Jornades Canines d’Educaci贸 per a la Conviv猫ncia

Les persones interessades podran assistir de manera gratu茂ta a estes jornades per interpretar el llenguatge corporal dels gossos i per aprendre pautes de conducta i obedi猫ncia canina.

Este pr貌xim cap de setmana, 25 i 26 de gener, s’inicien les activitats de les Jornades Canines d’Educaci贸 per a la Conviv猫ncia. Es tracta d’unes sessions educatives te貌riques i pr脿ctiques que tenen com a objectiu interpretar el llenguatge corporal dels gossos i l’aprenentatge de pautes de conducta i obedi猫ncia canina. Estes activitats tindran una duraci贸 de 10 a 14 hores en diferents llocs de la ciutat i es desenvoluparan tamb茅 els caps de setmana de l’1 i 2, i el 8 i 9 de febrer.

Les sessions educatives es desenvoluparan en el teatre Bego帽a este dissabte 25 de gener i la segona, en la sala d’actes del Centre Cultural Mario Monreal el dissabte 1 de febrer. Durant estes confer猫ncies, organitzades per l’Ajuntament de Sagunt, a trav茅s de la Regidoria de Sanitat i Consum, justament amb el Centro de Adiestramiento Canino de Valencia K9, s’ensenyar脿, entre altres q眉estions, a interpretar el llenguatge corporal dels gossos, a m茅s de molts altres aspectes de la conducta animal i la conviv猫ncia ciutadana.

D’altra banda, pel que respecta a les sessions pr脿ctiques, es desenvolupen quatre pr脿ctiques a les quals els propietaris podran acudir acompanyats dels seus gossos, que hauran d’anar lligats i, en el cas dels gossos considerats potencialment perillosos amb morri贸, i on se’ls donaran unes pautes de conducta i obedi猫ncia. I tindran lloc el diumenge 26 de gener i 9 de febrer en el solar situat en el Passeig a la Mar, n煤mero 4, i el diumenge 2 i el dissabte 8 de febrer en el pipican del carrer Catedr脿tic Josep Lluis Blasco Estell茅s.

Durant la presentaci贸 d’estes jornades, el regidor de Sanitat i Consum, Javier Tim贸n, va destacar que es tracta d’una les primeres activitats projectades d’enguany i que amb accions d’este tipus, es posa en marxa una ferma aposta per aconseguir una ciutat amable amb els animals sustentada sobre els pilars de la conviv猫ncia i el civisme. Aix铆 mateix, el regidor va expressar sobre la fi d’esta iniciativa: 芦amb l’objectiu de convertir la nostra ciutat en un referent del benestar animal, englobada dins d’un projecte m茅s ampli consistent en l’educaci贸 i la conscienciaci贸 per a col路laborar tamb茅 des de l’脿mbit de les nostres compet猫ncies en aconseguir una ciutat m茅s neta禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.