fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Samantha confirma la seua participaci贸 en la Fira Valenciana de la M煤sica

Samantha confirma la seua participaci贸 en la Fira Valenciana de la M煤sica

La popular artista valenciana protagonitzar脿 una de les ‘Converses del Trovam’ el dijous 12.

La huitena edici贸 de la Fira Valenciana de la M煤sica Trovam 鈥 Pro Weekend comptar脿 amb la pres猫ncia de la cantant Samantha, coneguda pel seu pas pel grup Cactus i per programes de televisi贸 com Family Duo d’脌 Punt M猫dia i Operaci贸n Triunfo de Televisi贸 Espanyola. D’altra banda, cal destacar que ja s’han fet p煤blics els horaris de totes les actuacions musicals i de les activitats professionals que es desenvoluparan a Castell贸 de la Plana entre el dimecres 11 i el dissabte 14 de novembre. S’ha de tenir en compte que la programaci贸 s’ha hagut d’adaptar a les restriccions hor脿ries fixades per les autoritats.

En este punt, cal recordar l’estricte protocol de seguretat que se seguir脿 per tal d’aconseguir que la Fira siga un entorn segur. D’esta manera, i d’acord amb les normatives i indicacions sanit脿ries, l’acc茅s tindr脿 car脿cter nominatiu a trav茅s d’acreditaci贸 professional, entrada o invitaci贸; ser脿 obligatori l’煤s de la mascareta i del gel hidroalcoh貌lic; no es permetr脿 l’entrada a les persones que superen els 37,5潞 de temperatura; s’hauran de fer servir els itineraris marcats per a despla莽ar-se pels recintes; el consum de begudes i menjar sols estar脿 perm茅s en les zones habilitades per a eixos usos; i els aforaments s’adaptaran a les restriccions corresponents. S’ha de posar en relleu que algunes activitats es podran seguir en l铆nia per tal que estiguen a l’abast de tothom.

Samantha en les ‘Converses del Trovam’

La popular cantant valenciana Samantha Gilabert participar脿 en una de les ‘Converses del Trovam’ de la Fira Valenciana de la M煤sica el dijous 12 de novembre a les 18:00 hores. La vocalista contar脿 les seues experi猫ncies i opinions en un di脿leg condu茂t per 脪scar Piera, CEO i director de projectes de Tresdeu Media.

Despr茅s d’ingressar en l’Acad猫mia d’Operaci贸n Triunfo, Samantha es va quedar a les portes de la gran final de l’onzena edici贸. Els singles “Quiero que vuelvas” i la versi贸 en valenci脿 “Espere que tornes” han servit d’aperitiu per al seu primer treball titulat Nada, la publicaci贸 del qual coinciir脿 amb la seua pres猫ncia en la Fira.

Concerts per a tots els gustos

El Trovam 鈥 Pro Weekend comptar脿 amb trenta-sis concerts al llarg de quatre jornades. Com 茅s habitual, l’organitzaci贸 ha combinat propostes consolidades i artistes emergents de g猫neres molt diversos i ha configurat una programaci贸 parit脿ria on destaca la presentaci贸 de nous treballs.

Aix铆, el p煤blic podr脿 gaudir de l’actuaci贸 de Maria Arnal i Marcel Bag茅s amb la preestrena del seu pr貌xim disc. Tamb茅 sonaran Le Parody, qui unifica flamenc i electr貌nica; l’indie-pop del saragoss脿 Bigott; i la vocalista i pianista Meritxell Neddermann. A m茅s, Anna Andreu, Le Nais, Maria Jaume, Fizzy Soup, Escuchando Elefantes, Kings of the Beach, Zetak, i els portuguesos dois, pois passaran pels escenaris de la Fira.

D’altra banda, els assistents podran escoltar les noves can莽ons de m茅s d’una quinzena de formacions valencianes. En primer lloc, cal destacar la pres猫ncia de Ciudad Jara, banda de rock encap莽alada per Pablo S谩nchez (La Ra铆z). Els ritmes urbans estaran representats per Cactus, mentre que Futuro Terror oferir脿 les melodies de pop cru de l’脿lbum Sangre. Les bandes Tardor, Badlands i Funkiwis s’uneixen a la representaci贸 valenciana i la Fira comptar脿 amb una nodrida representaci贸 castellonenca gr脿cies a Pleasant Dreams, BlackFang, Montefuji, L猫poka, Loretta’s i The Black Beat.

Jornades professionals

L’Auditori de Castell贸 ser脿 el punt de trobada dels professionals valencians del sector de la m煤sica. Entre les activitats organitzades destaquen les taules de debat sobre les decisions pol铆tiques i la ind煤stria musical despr茅s de la pand猫mia i la redacci贸 de l’Estatut de l’Artista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.