fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’ha obert el termini per a sol路licitar l’abonament del FIB amb descompte per a empadronats a Benic脿ssim

S’ha obert el termini per a sol路licitar l’abonament del FIB amb descompte per a empadronats a Benic脿ssim

Els ve茂ns i ve茂nes de la localitat que vulguen accedir a l’abonament d’acc茅s al festival, tindr脿 un descompte de m茅s del 30% en el preu total de l’entrada per a cada dia del festival. El cost de l’abonament passa a 105 euros, dels 149 鈧 que costa en taquilla,

Hui dilluns 3 de juliol comen莽a la campanya local d’abonaments per al Festival Internacional de Benic脿ssim que tindr脿 lloc entre els dies 13 i 16 de juliol. Durant una setmana, els ciutadans empadronats en la localitat, podran optar a aconseguir un abonament amb preu redu茂t per als quatre dies de festival.

El total, la reducci贸 de preu supera el 30% de cost de l’abonament convencional del festival, la qual cosa suposa un gran avantatge per als ve茂ns de la localitat que es veuen aix铆 afavorits per a poder assistir a este macroesdeveniment musical que enguany arriba a la seua edici贸 n煤mero 22.

Termini i requisits

Fins al dia 10 de juliol, aquells ve茂ns de la localitat interessats a obtenir l’abonament amb descompte, hauran de presentar una sol路licitud en el Servei d’Informaci贸 Ciutadana (SIC), en els baixos de l’ajuntament. Esta sol路licitud haur脿 d’anar acompanyada d’un volant d’empadronament que justifique la seua resid猫ncia oficial en el municipi.

En presentar esta documentaci贸, el ciutad脿 que ho sol路licita rebr脿 un codi exclusiu per a introduir-ho en la web oficial del festival i tramitar la compra de l’abonament.

Els abonaments d’empadronament s贸n intransferibles i hauran de canviar-se per la polsera oficial en l’脿rea de canvi de polseres del recinte del FIB en els dies previs a la celebraci贸 del festival.

La compra de l’abonament es realitzar脿 directament sobre la plataforma en l铆nia de compra d’entrades i gr脿cies a la introducci贸 d’un codi promocional que se li atorgar脿 quan es lliure la sol路licitud i si es compleixen les condicions d’abonament per a empadronats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.