fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Silvia Cantavella Pi: Reina de les festes de Vila-real 2016

Silvia Cantavella Pi: Reina de les festes de Vila-real 2016

Les joves Sara Ramos, Rut Manrique, Marta Soler i Bel茅n Lloret assumeixen el c脿rrec de dames de la seua cort.

L’acte de designaci贸 de les representants festives per a l’exercici en curs es va desenvolpar en un sal贸 ple fins a dalt. Un acte que, per primera vegada, es va retransmetre en directe a trav茅s del canal de l’Ajuntament de Vila-real en Youtube.

Per貌 Benlloch no va pronunciar el nom de Silvia Cantavella fins que no van entrar en el sal贸 la reina del 2015, Laura Bovaira, i les seues dames –Isabel Pastor, Gloria Caparr贸s, Ana M陋 Almela i A铆da Mart铆 Font–, aix铆 com les quatre joves que integraran la cort d’honor: Marta Soler, Sara Ramos, Bel茅n Lloret i Rut Manrique.

Moments despr茅s del seu nomenament com a reina de les festes de Vila-real, la que el pr貌xim 30 d’abril prendr脿 possessi贸 oficial del seu c脿rrec com a m脿xima representant dels festejos de Vila-real es va manifestar plet贸rica amb la seua designaci贸. 鈥淗a sigut un c煤mul d’emocions i de molt bones sensacions鈥, va assenyalar la jove a Mediterrani, alhora que va asseverar que, per la seua inclinaci贸 a les tradicions locals, 鈥渟er reina 茅s un somni complit鈥.

Silvia i les seues dames participaran el 21 de febrer en el seu primer acte oficial despr茅s del seu nomenament com a representants festives de la ciutat, durant l’homenatge a les seues hom貌logues del 2015.

A m茅s, Silvia estudia Infermeria i Podologia en la Universitat de Val猫ncia, t茅 19 anys i 茅s membre actiu de l’Associaci贸 de Filles de Mar铆a del Rosario.

Leave a Reply

Your email address will not be published.