Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

S’obre el termini per al concurs d’idees “Benicàssim Emprèn” en turisme, cultura i tecnologia

S’obre el termini per al concurs d’idees “Benicàssim Emprèn” en turisme, cultura i tecnologia

Des d’avui i fins a l’11 de novembre es poden presentar les propostes empresarials que poden estar en actiu, ser solament una idea o estar fent-se realitat en estos moments.

Un any més, Benicàssim vol donar suport als emprenedors amb l’engegada del concurs d’idees “Benicàssim Emprèn”. Com ha explicat, Elena Llobell, regidora de promoció econòmica de Benicàssim “el nostre objectiu és fomentar els projectes empresarials innovadors que puguen deriven en l’increment de les oportunitats laborals i d’autoocupació. Volem dinamitzar no solament l’economia, sinó també activar la motivació per l’ocupació dels més joves o d’aquelles persones que tenen bones idees i necessiten una ajuda per materialitzar-les”.

El pròxim 11 de novembre acabarà el termini per presentar-se a este concurs que ha començat avui mateix i en el qual els premis ascendeixen a 3000 euros en total, és a dir, 1000 euros en cadascuna de les tres categories. Les bases es troben publicades a la web municipal (http://ayto.benicassim.es/ayuntamiento/es/403/emprendimiento), on també es troba tot el material necessari per a la inscripció dels potencials participants.

Elena Llobell ha afegit que “de manera ja consolidada, este concurs es presenta obert en tres categories diferents, molt concordes a les oportunitats econòmiques potencials més importants de la nostra localitat, com són: Turisme, oci i experiències; Salut, cultura i esport; Tecnologia i innovació”.
En el concurs participen com a entitats col·laboradores, que a més formaran part del jurat del premi, el departament de turisme de la Universitat Jaume I, el CEEI, el Espaitec, el SECOT i la Fundació Globalis.

En el concurs poden participar emprenedors o futurs emprenedors bé a títol individual, com a col·lectiu. Si els promotors estan empadronats a Benicàssim, partiran en el balanç del projecte amb millor puntuació de sortida per impulsar l’emprenedoria local.

A més, per participar s’haurà de presentar la idea d’un projecte d’empresa, que pot estar en funcionament o estar encara en fase d’engegada. Este projecte haurà de comptar amb un test Canvas correctament emplenat per poder facilitar l’avaluació del jurat. En la convocatòria, els aspirants hauran de concórrer amb el pla d’empresa en el qual s’inclou el pla de màrqueting, el resum del projecte i la seua estratègia, el pla de producció i el d’organització, així com la previsió economicofinancera de la seua gestió.

Com ha explicat Elena Llobell, “les bases prevalen sobretot als aspirants que tinguen entre 18 i 29 anys, que residisquen a Benicàssim i que les idees de projecte siguen viables, tinguen suficient qualitat tècnica i coherència i el caràcter innovador de la proposta”. El jurat haurà d’emetre el seu dictamen sobre els guanyadors en el termini màxim d’un mes a partir de la data màxima de lliurament de les iniciatives participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.