Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sogorb acull els actes centrals de les XXI setmanes del llibre

Sogorb acull els actes centrals de les XXI setmanes del llibre

El dia més actiu de les XXI setmanes del llibre a Sogorb arriba al seu punt àlgid dissabte que ve 22 d’abril amb les tradicionals casetes de la fira del llibre en la plaça de l’Aigua Neta.

Durant aqueix mateix dissabte hi ha programats diversos actes entre els quals s’inclou el lliurament de premis del XXXIX Certamen Literari Comarcal Infantil i Juvenil que organitza la Biblioteca municipal.

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’entitats com el Club Bonsai de Sogorb, l’Associació Fotogràfica o Segorocio. Gràcies a aquests, diferents activitats com el taller de cura de Bonsais per a xiquets, el Photocall “El teu llibre i Tu” o Espectacle de Carrer engalanaran la Plaça del Agua Limpia durant tota la jornada del dissabte, on la ciutadania podrà gaudir d’un trosset de la cultura local.

Les casetes de la clàssica Fira del Llibre en la Plaça del Agua Limpia estaran formades per dues llibreries locals més un lloc de la mateixa Biblioteca Municipal, mancant algunes confirmacions. Totes elles estaran des de les 11:00 hores del matí fins a les 20:00 hores en la jornada vespertina. Les compres en el mercat ambulant literari es premiaran amb un 5% de descompte per a totes les persones que desitgen adquirir llibres.

Quant al Certamen Literari Comarcal Infantil i Juvenil, constarà de diferents categories segons l’edat del concursant: Infantil o Juvenil I (assenyalant les categories A, B o C i, si escau prosa o poesia) i la modalitat Juvenil II. Totes les categories porten amb si uns premis que consten de diploma, material literari i més de 1200 euros en premis en total.

El nombre total d’obres participants en aquesta edició del Certamen ha sigut de 216 treballs realitzats en totes les categories esmentades. Les tres obres participants de la categoria Juvenil II B (He de confessar, La comunitat del grill boig i Eres la vida que dónes) s’han disputat la victòria final mitjançant una votació digital pels ciutadans des de la pàgina web de la Biblioteca Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.