fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Star Wars: La sèrie ‘Obi-Wan Kenobi’ aterra a València

Star Wars: La sèrie ‘Obi-Wan Kenobi’ aterra a València

La Ciutat de les Arts i les Ciències es converteix en l’escenari de la nova temporada de la saga galàctica.

La ciutat de València es prepara per a rebre un dels rodatges més esperats dels darrers anys. La Ciutat de les Arts i les Ciències, un dels espais més emblemàtics de la ciutat, serà l’escenari de la nova temporada de la sèrie “Obi-Wan Kenobi”, protagonitzada per l’actor escocès Ewan McGregor.

La superproducció arribarà a València gràcies a Lucas Films i Disney + i comptarà amb la presència d’estrelles reconegudes internacionalment com Hayden Christensen, Joel Edgerton, Bonnie Piesse o Rupert Friend. A més, entre el 1 i el 3 de febrer es durà a terme un casting multitudinari en l’Hotel Oceanic de València, on es buscaran a 700 figurants per a participar en la superproducció.

La sèrie “Obi-Wan Kenobi” es desenvolupa deu anys després de la victòria dels Sith sobre els Jedi en la Guerra dels Clons, moment en el qual la galàxia està subjecta en la foscor total per el nou règim dictatorial de l’Imperi Galàctic dels Sith. La història segueix al mestre Jedi Obi Wan Kenobi en el seu exili autoimposat en el planeta Tatooine. Sense cap mena de dubte, una producció que promet emocionar als fans de Star Wars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.