fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 i l’Espaitec organitzen la ‘Startup Europe Week’ a Castell贸 per a ajudar als emprenedors a tenir 猫xit

La Diputaci贸 i l’Espaitec organitzen la ‘Startup Europe Week’ a Castell贸 per a ajudar als emprenedors a tenir 猫xit

Lees convoca al febrer en una jornada intensiva amb experts que finan莽a la Comissi贸 Europea per a ajudar-los a ‘ser 煤nics’.聽Aguilella: “A trav茅s d’especialistes podran descobrir f贸rmules de finan莽ament com el crowfunding, i creatius casos d’猫xit”

La Diputaci贸 de Castell贸 i l’Espaitec de la UJI organitzen el pr貌xim dia 4 de febrer una jornada intensiva de formaci贸 dirigida a emprenedors de la prov铆ncia i emmarcada en la iniciativa europea de la ‘Startup Europe Week’. Aquest acte, finan莽at per la Comissi贸 Europea, pret茅n unir a totes les regions europees per a ajudar als emprenedors a marcar la difer猫ncia i convertir Europa en un lloc millor per a iniciar i fer cr茅ixer el seu negoci.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha mantingut una reuni贸 de treball amb l’equip t猫cnics del Espaitec i de la Diputaci贸 que estan coordinant la programaci贸 d’aquesta jornada. “Portem la setmana de les startups a Castell贸 perqu猫 volem que els nostres emprenedors tinguen les mateixes oportunitats que els de la resta d’Europa perqu猫 el seu negoci fructifique i els garantisca treball i riquesa per al territori. S贸n molts els recursos de finan莽ament, formaci贸, seguiment i assessorament que les diferents institucions posem a la disposici贸 dels emprenedors, per貌 de gens servirien si no saberen com utilitzar-los, i en aqueix objectiu camina tamb茅 aquesta trobada”.

La jornada tractar脿 principalment sobre les accions espec铆fiques desenvolupades per les autoritats de la prov铆ncia per a recolzar als emprenedors (subvencions, coworking i finan莽ament, entre altres) per a ajudar-los a aprofitar aquests recursos per a impulsar el seu negoci. En aqueix sentit, tamb茅 es tractaran les iniciatives actuals per a emprenedors i empreses noves, i s’oferiran testimoniatges i consells per a aconseguir una subvenci贸, informaci贸 sobre els projectes de Startup Europe i els fons de la Comissi贸 Europea per a startups i noves empreses.

“Acostarem els recursos que Europa contempla per a noves empreses, i celebrarem una taula redona amb emprenedors i inversors sobre com usar adequadament els recursos proporcionats tant per les autoritats locals com a privades per a crear o desenvolupar els seus negocis”.

Ja est脿 obert el termini d’inscripcions en https://es.amiando.com/sew-castellon.html

Fomentar accions innovadores per a generar m茅s oportunitats
Iniciatives com aquesta formen part del treball que realitza la Diputaci贸 a trav茅s del Servei de Promoci贸 Econ貌mica per a impulsar accions innovadores en la prov铆ncia per a generar m茅s oportunitats laborals a trav茅s del emprendedurismo.

Aix铆, la Diputaci贸 ha creat per a aquest 2016 una nova convocat貌ria d’ajudes econ貌miques de 150.000 euros per al finan莽ament d’accions innovadores que fomenten l’ocupaci贸, tals com el Resetweekend, el Castell贸 Glotal Program, l’esdeveniment Gamesis, Focus Innova Pime o la iniciativa ‘Castell贸 prov铆ncia innovadora’ del CEEI i el Espaitec.

Leave a Reply

Your email address will not be published.