fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torna el Concurs del Cartell de la Festa de la Carxofa a Benicarl贸

Torna el Concurs del Cartell de la Festa de la Carxofa a Benicarl贸

La Regidoria d’Agricultura ha publicat les bases del Concurs del cartell anunciador de la Festa de la Carxofa 2017, que servir脿 per a seleccionar la imatge oficial de la festa. El termini de presentaci贸 de treballs 茅s del 17 al 31 d’octubre.

La XXIV Festa de la Carxofa de Benicarl贸 arranca amb el concurs del cartell anunciador de la festa, que acaba de convocar la Regidoria d’Agricultura. El concurs estableix la fotografia com a t猫cnica i un 煤nic premi de 300 euros. El tema obligatori 茅s la Carxofa de Benicarl贸, inclosa la inscripci贸 amb la llegenda 芦XXIV Festa de la Carxofa de Benicarl贸禄. Cada participant podr脿 presentar un m脿xim de dos fotografies, en color o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital. El termini de presentaci贸 de propostes ser脿 del 17 al 31 d’octubre.

El jurat, format per representants de l’Ajuntament, del Consell Regulador de la Denominaci贸 d’Origen “Carxofa de Benicarl贸”, del Consell Agrari Municipal i de l’脿mbit de la fotografia i de la restauraci贸, tindr脿 en compte criteris com la composici贸, la dificultat, la perfecci贸 t猫cnica i art铆stica, l’originalitat o la creativitat. D’entre totes les obres presentades, se seleccionaran un m脿xim de 20 fotografies, que seran les que formaran part de l’exposici贸 que tindr脿 lloc a l’Edifici G貌tic del 13 al 31 de gener de 2017.

L’acte de lliurament del premi ser脿 p煤blic i s’anunciar脿 en el transcurs de la Festa de la Carxofa, que tindr脿 lloc durant el mes de gener de 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.