fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Torna el Cova Rock a la Vall d’Uixó

Torna el Cova Rock a la Vall d’Uixó

El festival de música organitzat pel Casal Jaume I es celebrarà els dies 12 i 13 de febrer, i en aquesta ocasió amb un caràcter solidari amb el poble sahrauí col·laborant amb l’ONG Smara, a la qual aniran destinats part dels beneficis.

L’acte inaugural tindrà lloc al Palau dels Marquesos de Vivel la vesprada del divendres 12 amb la projecció del documental “Hijos de las nubes” i una posterior taula redona amb la finalitat de donar a conéixer el drama del Sahara Occidental i el treball humanitari que realitzen les associacions com Smara.

El matí del dissabte es realitzaran una sèrie d’activitats de caràcter lúdic per als més menuts al paratge de Sant Josep, que comptarà amb l’actuació del grup Trobadorets i la realització de diversos tallers.

Per finalitzar, l’esperada nit anirà a càrrec dels grups Assekes, Smoking Souls, Los Whistles, Pepet i Marieta, La Fulla Kaduka, Arrap, In da Plais to beat (MKS).

Les entrades es poden comprar en:
http://agenda.babeltickets.com/eventos/7-cova-rock ,CCC Octubre (València), Macondo (Beimaclet), Pub Zeppelin (La Vall d’Uixó), Casal Jaume I (La Vall, d’Uixó).

Leave a Reply

Your email address will not be published.