fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torna el Factory Fest Lite a Sagunt per promocionar j贸vens grups i m煤sics

Torna el Factory Fest Lite a Sagunt per promocionar j贸vens grups i m煤sics

Les actuacions inclouran diversos estils com rap, jazz, rock, funk, punk i reggae.

La regidoria de Joventut i Inf脿ncia ha presentat el segon cicle de concerts del Factory Fest Lite, la iniciativa que, juntament amb l’Associaci贸 Cultural Klavika, pret茅n donar a con茅ixer els artistes i grups locals menors de 30 anys del municipi.

El festival, previst per a setembre, es va cancel路lar per motius sanitaris i de seguretat i, des de l’organitzaci贸, es va preparar una versi贸 adaptada amb actuacions en xicotet format i duraci贸. Aix铆, despr茅s dels primers set concerts, que han tingut lloc des d’octubre fins al cap de setmana passat, s’han presentat els pr貌xims set esdeveniments, que tindran lloc del 3 de gener al 13 de mar莽 en dos espais del municipi, en el Casal Jove del Port de Sagunt i en el Mercat Municipal de Sagunt.

Esta segona fase de concerts la va obrir el grup Street Five amb la seua fusi贸 d’estils que van des del jazz al rock passant pel funk, el punk i el reggae, tot aix貌 amb una potent secci贸 d’instruments de vent. Este concert va tindre lloc diumenge passat, 3 de gener, en el Mercat de Sagunt.

Este nou cicle, a m茅s, se centra estil铆sticament m茅s en el rap, estil que ser脿 el protagonista de la majoria d’actuacions, com la de Kaesar+Magma Studio o el concert dels rapers locals Hercio+Shine+Omer. Tamb茅 rap fusionat amb m煤sica electr貌nica de la m脿 de T.Dom, guanyador del festival Morvedre Rap en 2018, o fusi贸 d’estils de la m脿 de dos cantautores interdisciplin脿ries amb una gran projecci贸, Nina Aranda i Wildfau, que actuaran el 9 de gener i el 3 de mar莽 respectivament. Finalment, tamb茅 estar脿 present el rock m茅s alternatiu amb traces de rock urb脿 dels Bendita Locura, una banda jove que s’ha convertit en un cl脿ssic del panorama musical local.

Per al regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, 芦la bona resposta dels primers concerts, amb entrades esgotades en quasi totes les actuacions, ens ha animat a oferir esta segona fase i ja estem treballant en una tercera. L’objectiu 茅s fomentar la labor dels j贸vens m煤sics de la ciutat oferint espectacles segurs i molt controlats. Amb aix貌, mantenim el suport als nostres j贸vens m煤sics, creant esta plataforma de difusi贸 i llan莽ament que els servix per a promocionar-se com a artistes禄. Segons Sampedro, 芦hem incorporat artistes que no estaven previstos en el festival inicial, i la intenci贸 茅s generar un circuit de m煤sica amb els nostres artistes j贸vens, amb concerts en xicotet format totes o quasi totes les setmanes i allargar el cicle, almenys, fins a estiu禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.