fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tot a punt per a Sant Blai despr茅s de la reuni贸 de Coordinaci贸 i Seguretat celebrada en l’Ajuntament de Borriana

Tot a punt per a Sant Blai despr茅s de la reuni贸 de Coordinaci贸 i Seguretat celebrada en l’Ajuntament de Borriana

La regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, el de Cultura, Vicent Granel i els representants de Policia Local, Activitats, Via P煤blica i la Secci贸 IV de l’Ajuntament de Borriana tanquen els preparatius previs.

Malgrat que encara falten dues setmanes per a l’arribada del dia gran de les celebracions en honor al Patr贸 de Borriana, Sant Blai, els diferents departaments implicats en l’organitzaci贸 i coordinaci贸 dels actes que es duran a terme s’han reunit en el consistori per a tenir previst tot l’operatiu tant de Seguretat com de Desenvolupament de totes i cadascuna de les activitats i esdeveniments. I 茅s que com ha explicat la regidora de l’脿rea de Festes, Llu茂sa Monferrer, “a inicis de la setmana vinent presentarem de forma oficial el conjunt d’actes que conformen la programaci贸 especial en honor a Sant Blai, i que una vegada m茅s hem volgut que s’allargue durant pr脿cticament un mes per a oferir tot tipus d’actes per a un ventall de p煤blic el m茅s ampli possible”.

A m茅s, en la trobada pr猫via de preparaci贸 i coordinaci贸 d’actes, tamb茅 ha estat present el m脿xim responsable de l’脿rea cultural municipal, Vicent Granel, ja que com ha explicat “com ja vam fer en ocasions anteriors, la coordinaci贸 entre els diferents departaments i regidories municipals que participem en la programaci贸, 茅s clau, per aix貌 avui hem volgut estar presents per a traslladar als i les responsables de cadascuna de les labors pr猫vies, les necessitats per a cada acte o celebraci贸”. I com ha quedat pal猫s despr茅s de la trobada, pr脿cticament la totalitat d’actes compten ja amb el projecte previ de seguretat i prevenci贸, a m茅s de poder comen莽ar a treballar en les dotacions necess脿ries i en les infraestructures i log铆stica que abans de l’arribada de cada dia de celebracions han d’estar llestes per a acollir-les.

A m茅s, en la trobada tamb茅 han estat presents els T猫cnics d’Esports i Cultura per a confirmar els preparatius previs i la coordinaci贸 amb la Policia Local qui tamb茅 ha participat de la trobada explicant la previsi贸 de prevenci贸 per a cada acte. Al costat d’ells, el responsable de Via P煤blica que s’encarregar脿 de senyalitzacions, vallats i infraestructures necess脿ries en cada celebraci贸, i les treballadores municipals dels departaments d’Activitats i la Secci贸 IV del consistori per a comprovar que els permisos i documentaci贸 necess脿ria estan ja llestes per a cada acte o esdeveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.