fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

TRAM d’Alacant ofereix més de 200 places gratuïtes d’aparcament que estaran disponibles durant les festes de Fogueres

TRAM d’Alacant ofereix més de 200 places gratuïtes d’aparcament que estaran disponibles durant les festes de Fogueres

Els pàrquing estan situats en deu parades i baixadors en superfície de les línies 1, 2, 3, 4 i 9.

TRAM d’Alacant compta amb més de 200 places pròpies d’aparcaments gratuïts en deu estacions de superfície que permeten un accés més directe i ordenat a la capital en el transcurs de la celebració de les festes de Fogueres 2019.

A més, existeixen altres 181 places d’automòbil i 40 de motocicletes en tres estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de tren i tramvia en diferents poblacions.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ofereix un total de 211 places d’estacionament repartides en les estacions del Campello (29), La Vila Joiosa (17), L’Alfas del Pi (35), Altea (80), Calp (10), Benissa (30) i Teulada (10). Cal ressenyar que, en estes dates, la connexió ferroviària està tallada per obres entre Calp i Dénia que ha sigut substituïda per un autobús, la qual cosa afecta les últimes tres estacions.

A més, cal afegir les 82 places municipals d’automòbil i 16 de motocicletes posades en servei en Goteta-Plaza Mar 2; 17 i 6 prop de la Illeta; les 67 d’automòbil i 18 de motocicletes de Lucentum i les 15 d’automòbil de Venda Lanuza, que sumen altres 181 places d’automòbil i 40 de motocicletes, totes elles en els voltants de les estacions i parades citades.

Per tant, a les 211 places d’aparcament amb què compta TRAM d’Alacant cal sumar les 181 d’automòbils i les 40 de motocicletes d’estacionaments municipals amb els quals els usuaris del metropolità poden disposar d’un total de 375 places d’automòbil i 34 de motocicletes, totes elles gratuïtes.

Amb este servei, FGV vol fomentar l’ús del transport públic mitjançant la intermodalitat i l’intercanvi del vehicle privat amb el tren, facilitant l’accés a la xarxa del TRAM d’Alacant a tots aquells usuaris que no tenen una parada de tramvia o tren pròxima, contribuint, a més, a la descongestió del trànsit viari en superfície i a la cura al medi ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.