fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

TRAM d’Alacant oferir脿 servei especial nocturn el dissabte amb motiu de l’Entrada de Bandes

TRAM d’Alacant oferir脿 servei especial nocturn el dissabte amb motiu de l’Entrada de Bandes

FGV incrementa tamb茅 la seua oferta de places el cap de setmana amb tramvies dobles per a facilitar l’acc茅s a la masclet脿 de Luceros.

TRAM d’Alacant oferir脿 el dissabte, 15 de juny, un servei especial nocturn, aproximadament fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar els despla莽aments que es preveuen per la ciutat amb motiu de l’Entrada de Bandes.

Les l铆nies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perqu猫 totes eixes persones que decidisquen acudir a esta activitat festiva puguen tornar a les seues cases amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.

Com altres anys, els tramvies aniran a composici贸 doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir aix铆 major comoditat als usuaris. Esta circumst脿ncia es repetir脿 els dies laborals 17, 18 i 19, jornades pr猫vies als principals dies de festes.

En total, seran 59 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les l铆nies i el trajecte contrari. La L铆nia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig) ser脿 la que m茅s serveis oferisca, ja que tindr脿 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partir脿 el primer servei especial a les 22.08 hores i l’煤ltim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho far脿 a les 22.42 hores i l’煤ltim a les 2.48 hores.

La L铆nia 3 (Luceros-El Campello) oferir脿 onze trajectes d’anada i set de tornada, 18 en total. El primer sortir脿 de Luceros a les 21.49 hores i l’煤ltim, de la mateixa estaci贸, a les 3.18 hores. De retorn, el primer partir脿 del Campello a les 21.12 hores i l’煤ltim ser脿 de les 00.11 hores.

Entre estos combois es trobaran les tres 煤ltimes circulacions que partiran de Benidorm (22.35, 22.55 i 23.25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge a Campello, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Luceros amb parada facultativa a totes les estacions, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La L铆nia 4 (Estels-Plaza La Corunya) posar脿 en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des d’Estels i l’煤ltim a les 1.59 hores. Des de Plaza La Corunya hi haur脿 vuit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’煤ltima a les 2.00 cap a Luceros i a les 2.28 hores amb destinaci贸 final Lucentum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.