fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte amb motiu de l’Entrada de Bandes

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte amb motiu de l’Entrada de Bandes

FGV incrementa també la seua oferta de places el cap de setmana amb tramvies dobles per a facilitar l’accés a la mascletà de Luceros.

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte, 15 de juny, un servei especial nocturn, aproximadament fins a les 3 hores de la matinada, per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de l’Entrada de Bandes.

Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes eixes persones que decidisquen acudir a esta activitat festiva puguen tornar a les seues cases amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.

Com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris. Esta circumstància es repetirà els dies laborals 17, 18 i 19, jornades prèvies als principals dies de festes.

En total, seran 59 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte contrari. La Línia 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.

La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà onze trajectes d’anada i set de tornada, 18 en total. El primer sortirà de Luceros a les 21.49 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De retorn, el primer partirà del Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.

Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partiran de Benidorm (22.35, 22.55 i 23.25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge a Campello, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Luceros amb parada facultativa a totes les estacions, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La Línia 4 (Estels-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des d’Estels i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaza La Corunya hi haurà vuit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.00 cap a Luceros i a les 2.28 hores amb destinació final Lucentum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.