fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme de Castell贸 i membres de Castell贸 Cycling visiten Mallorca per a con茅ixer els seus projectes de cicloturisme

Turisme de Castell贸 i membres de Castell贸 Cycling visiten Mallorca per a con茅ixer els seus projectes de cicloturisme

Els empresaris han analitzat a l’illa els passos donats pels negocis que han apostat pel cicloturisme.

Membres del Club de Producte Castell贸 Cycling de la Diputaci贸 de Castell贸, juntament amb la diputada de Turisme, Virginia Mart铆, han recorregut durant aquest passat cap de setmana diferents punts de Mallorca per a con茅ixer diferents exemples de bones pr脿ctiques que han portat a l’illa a convertir-se en un cas d’猫xit. Gr脿cies a l’aposta institucional i empresarial pel cicloturisme, Mallorca 茅s hui un dest铆 altament desestacionalitzat i s’ha posicionat com a referent internacional d’un segment en creixement i amb impacte econ貌mic per al dest铆.

Turisme de Castell贸 treballa a situar la prov铆ncia com a escenari cicloturista, per la qual cosa l’objectiu 茅s analitzar els passos que s’han adoptat en altres destins. La delegaci贸 provincial ha visitat a Mallorca diferents establiments hotelers adaptats per a ciclistes, ha conegut diferents models de negoci orientats al cicloturisme i tamb茅 ha pogut con茅ixer les actuacions dutes a terme per l’administraci贸.

Castell贸 compta amb unes excel路lents condicions per a la pr脿ctica del ciclisme, tant per la seua orografia com per la qualitat de les carreteres i la seua baixa densitat de tr脿nsit. La visita a Mallorca, tal com han comprovat empresaris i Patronat Provincial de Turisme, ha perm茅s analitzar les possible millores de condicionament i senyalitzaci贸 a la prov铆ncia de Castell贸 per a atendre satisfact貌riament aquest segment.

Per part seua, els empresaris participants han comprovat com xicotetes inversions per a l’adaptaci贸 dels seus establiments generen retorns d’alt valor afegit, com l’ampliaci贸 de la temporada o l’increment de la despesa mitjana. Aix铆 mateix, tamb茅 van poder analitzar diferents models de negoci de comer莽 i hostaleria dirigits al cicloturista.

La delegaci贸 va poder con茅ixer tamb茅 de primera m脿 la prova esportiva Mallorca 312, que 茅s un referent mundial amb m茅s de 8.000 participants. La missi贸 comercial de la prov铆ncia tamb茅 va rebre informaci贸 sobre l’organitzaci贸 i comercialitzaci贸 tur铆stica d’aquest tipus viatges gr脿cies al contacte amb algunes de les ag猫ncies de viatge especialitzades, que han convertit a Mallorca en el seu escenari d’operacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.