fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme presenta la quarta edició de les Jornades del Llagostí de Borriana

Turisme presenta la quarta edició de les Jornades del Llagostí de Borriana

Un total de 14 restaurants de la ciutat preparen menús especials amb el mol·lusc com a protagonista entre els dies 9 i 25 de juny.

Els certàmens culinaris i jornades gastronòmiques de Borriana continuen creixent amb força en els últims mesos en la capital de la Plana Baixa. I per a mostra, la presentació de què ja és la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí de Borriana, que ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Borriana, i en la qual han estat presents molts dels cuiners que durant les pròximes tres setmanes convertiran al llagostí en personatge principal dels seus menús temàtics. Al costat d’ells, el regidor de l’àrea turística, Santi Zorío, ha volgut “agrair el treball que s’està fent des de l’Associació d’Hostaleria de Borriana perquè les diferents jornades gastronòmiques que durant l’any se celebren en la nostra ciutat s’hagen convertit en un dels motors de la promoció turística i en un gran recurs per a augmentar l’impacte econòmic sobre els mateixos establiments”.

El nombre de participants per a la quarta edició s’ha ampliat fins a 14, i aquelles persones que ho desitgen podran gaudir dels menús especialment dissenyats per a l’ocasió entre els pròxims 9 i 25 de juny en els següents establiments restauradors: Arrosseria Restaurant Savarín, Taverna Nàutica, Restaurant Nàutic, Casa Lola, Pizzeria Ristorante *Pinocchio, Da Paolo, Ca la Rosa, La Blava, Restaurant L’Arenal, Restaurant Scala, Bombora’s, Rest. Caixa Rural, Restaurant San Marino i Rita&Pepa.

Segons els mateixos membres de la nova Junta Directiva de l’Associació d’Hostaleria de Borriana, “una vegada més hem bolcat els nostres esforços en el disseny i la màxima participació de restaurants en les jornades, i creiem que la creixent col·laboració amb la regidoria seguirà donant els fruits pel que fa a la difusió i de coneixement de les nostres elaboracions”. Precisament de la col·laboració entre hostalers i Ajuntament, dimarts que ve dia 13 arribarà una nova iniciativa en la qual escolars de cinquè i sisè de primària de diferents centres educatius de la ciutat participaran en el primer concurs de Fideuà per a menors, que se celebrarà en l’antic càmping de l’Arenal i que en paraules de Zorío “és un exemple més de la col·laboració i l’entusiasme amb el qual l’Associació d’Hostaleria està augmentant la seua participació en iniciatives i projectes de difusió i aproximació de tots els recursos turístics hostalers dels quals disposa la nostra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.