fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Últimes entrades per a l’espectacle únic en la província ‘Les dos Roses de Zafíria’ a Borriana

Últimes entrades per a l’espectacle únic en la província ‘Les dos Roses de Zafíria’ a Borriana

Acrobàcies música i teatre per als pròxim cap de setmana, 1 i 2 d’octubre, al Teatre Payà.

L’alcaldessa de Borriana, Maria José Safont, i el regidor de Cultura, Vicent Granel, han rebut la companyia Rodolant per la pròxima representació del seu espectacle Les dos Roses de Zafíria, que es podrà gaudir els pròxims dies 1 i 2 d’octubre al Teatre Payà.

Un espectacle totalment original que conta una història en un món de fantasia en què una jove tindrà com a missió salvar el poble de Zafíria i les seues dos roses ancestrals. La imatge dels 30 artistes sobre l’escenari, i amb les cintes i les acrobàcies com a protagonistes, seran els eixos principals d’una història preparada per al públic de Borriana. Una lluita entre el bé i el mal que no deixarà indiferent a ningú.

En aquest sentit, la primera edil ha animat a acudir al Teatre Payà per a poder “gaudir de les millors acrobàcies, música i teatre”. Així mateix, l’edil de Cultura ha afegit que es tracta d’un espectacle “amb una posada en escena que no deixarà a ningú indiferent”.

A pocs dies per a l’obertura de portes en el Teatre Payà, la companyia prepara l’espectacle per a rebre més de 600 persones entre els dos dies de funció, el dissabte 1 d’octubre a les 19 hores i el diumenge 2 d’octubre a les 18h.

Les últimes entrades es poden aconseguir en <entradesborriana.com>, i també en Buraudio, al carrer l’Escorredor 58, avui dimecres i demà dijous de 17h a 19h. Igualment, es podran adquirir en la taquilla del teatre una hora abans de cada funció.

Companyia Rodolant

Rodolant és una escola d’acrobàcies fundada en 2018 a Castelló, i en 2019 va presentar el seu primer espectacle, Les dos Roses de Zafíria, amb una gran acollida per part del públic en les funcions representades fins ara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.