fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un cartell de luxe per a la segona edició del Petit Festival

Un cartell de luxe per a la segona edició del Petit Festival

Els propers 6, 7 i 8 de maig tindrà lloc la segona edició del Petit Festival amb la presència de cantautors com Toni de l’Hostal, Clara Andrés, Ferran Exceso, Oscárboles o El Kanka . Pau Alabajos i Cesk Freixas seran els caps de cartell d’un festival que pretén convertir-se en un referent de la cançó d’autor.

Benicarló es prepara per a la segona edició del Petit Festival amb la implicació directa de l’Ajuntament i amb una clara voluntat de convertir-lo en un referent de la cançó d’autor. Amb un format de tres dies i sota el paraigua de El centre batega, el Petit Festival comptarà enguany amb la presència de destacats cantautors i a més servirà, a través del Concurs de cantautors amb la veu petita, per a descobrir noves veus.

Així ho han explicat el regidor de Cultura, Josep Barberà, i els representants del Petit Festival, Ruth Martí i Carlos Manzanares, en la presentació del cartell, on han destacat els diversos espais de la ciutat que serviran d’escenari i la gran qualitat de totes les propostes musicals. «Volem que la gent conega altres zones de la ciutat, que passegen. Que el centre bategue és una obsessió d’aquesta Regidoria, i per això treballem», ha dit el regidor de Cultura.

Efectivament, els concerts tindran lloc en diverses zones del centre històric (el balcó de l’Edifici Gòtic, la plaça del Mercat Vell, el carrer de Sant Joan) i es desplaçaran, a mesura que avance el festival, cap a la mar: a la plaça dels Mesters del Temple, on tindran lloc els concerts de dissabte, i al port de Benicarló, on tindrà lloc la cloenda, diumenge. « És una mica una metàfora d’allò que és Benicarló, que a poc a poc es va apropant a la mar», ha dit el regidor.

Els concerts es distribuiran en tres dies, amb un únic concert de pagament, que serà el dels caps de cartell, els cantautors Pau Alabajos i Cesk Freixas, que oferiran un recital conjunt a l’Auditori dissabte 7 de maig a les 21.00 hores. Per a la resta de concerts, tots gratuïts, hi ha noms com els de Paco Enlaluna (que s’autodefineix com a musicòmic), The New Raemon o Toni de l’Hostal, que actuaran divendres juntament amb els finalistes i guanyadors del Concurs de cantautors amb la veu petita.

Per al dissabte, a la plaça dels Mestres del Temple, amb l’imprevisible Oscárboles com a mestre de cerimònies, hi haurà les actuacions de la cantautora d’Oliva Clara Andrés, Álvaro Ruiz i El Manin (que oferiran un recital conjunt), Ferran Exceso (una de les millors veus del rock en castellà), i El Kanka, un cantautor amb una trajectòria musical molt pronunciada que porta tres setmanes en el número 1 a Colòmbia i també ha ocupat primers llocs a Espanya.

La cloenda, diumenge al port esportiu, anirà a càrrec d’Oscárboles i Antonio Ruiz, amb paella popular inclosa.

Les entrades del concert de Pau Alabajos i Cesk Freixas tindran un preu de 9 euros (venda anticipada) o 12 euros (a taquilla) i es posaran a la venda a partir de la setmana que ve. Per a consultar tota la informació sobre els punts de venda podeu consultar la pàgina de Facebook del Petit Festival www.facebook.com/petitfestivalblo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.